Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy anyuka csak akkor fogadja el a (nagykorú) lányát, ha vékony, csinosan és nőiesen öltözik mindennap?

Figyelt kérdés
És amíg ez be nem következik, beszólogat neki.
2018. jan. 31. 14:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
19%
Marpedig aki BMI-re hivatkozik ahelyett amit a tukorben lat, az bizony dagadt...
2018. jan. 31. 16:03
 12/27 anonim ***** válasza:
17%
amióta nem ő öltöztet,még szép h 22 éves nem Anyuka öltözteti,eszem megáll a mai felnőtt pelenkásokon. :O
2018. jan. 31. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Mostohaanyám ilyen nő volt, következmény: anorexia, bulimia... persze én voltam a hülye, nem ő az irreális, idióta elvárásaival.
2018. jan. 31. 16:33
 14/27 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem írtam privátban senkinek, 1-es téged nem pontoztalak le, nem értem, miért gondolod, hogy én voltam...

Annyira kiforgatjátok a szavaimat néhányan... Mondom, amióta nem engem öltöztet, tehát gyerekkoromban még nyilván ő szabta meg, mit vegyek fel, ő vette a ruháimat, és ezt minden épeszű ember felfogja, hogy mit értek ez alatt... nem értem mit pelenkásozol itt.

A normális válaszadóknak köszönöm, akik a kérdésre válaszoltak és nem arra, hogy szerintük kinek hol kéne laknia és ki hány évesen hord pelenkát és nem vádaskodott a lepontozással.

2018. jan. 31. 16:39
 15/27 anonim ***** válasza:
25%

Akkor hol a többi válasz? Mert amint látom, megcsappant. (Nem én írtam őket.) Mindegyiket jelentetted?

Egyébként nem írtam semmi rosszat az 1es válaszommal. Sőt.

2018. jan. 31. 17:15
 16/27 A kérdező kommentje:
Az 1-eset nem jelentettem, semmi piros, semmi zöld, semmit nem csináltam vele. Volt igen, amit jelentettem, de az meg is érdemelte.
2018. jan. 31. 17:33
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

76 %-os: nemcsak a kérdezö tud váaszokat jelenteni meg lepontozni, ne bántsd már öt!!!!!

Kérdezö: erre a helyzetre csak az a megoldás, hogy minél elöbb önállósódsz és elköltözöl. Tudom, nem mindig megoldható, de erre kell törekedni minél elöbb, mert csak ez az egyetlen kiút.

Addig is próbálj minél kevesebbet lenni vele egy helyen, ne vele menj valamerre, maradj a szobádban és ne beszélj vele, vagy ha otthon nincs sok lehetöséged elkerülni, akkor legyél minél többet távol otthonról.

2018. jan. 31. 17:33
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megvédést és az értelmes választ is! :)
2018. jan. 31. 17:34
 19/27 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok, aki pampogott a törlések és pontozás miatt.

Mondjuk a 12-es válaszoló pont kiforgatta a szavaidat, mert nem ez a fő kérdés, hanem pont az ellenkezője. Lassan ide már se kérdést írni, se válaszolni nem érdemes, mert ha A-t mondasz, akkor B-vel értenek egyet, ha B-t, akkor az A-val.

2018. jan. 31. 17:46
 20/27 A kérdező kommentje:
Így van, nekem is ez volt az utolsó kérdésem szerintem.
2018. jan. 31. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!