Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Albérletben, lakótársakkal...

Albérletben, lakótársakkal élő fiatalok! Titeket látogatnak a szülők a bérleményben?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran? Szólnak előtte időben, hogy jönnek? A lakótársaitokat nem zavarja? Ha valamiért nem értek rá, és azt mondjátok, ne jöjjenek, abból van sértődés?
2018. jan. 19. 12:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem alapvetően illik szólni a másik félnek előre, hogy átjön XY, ha több órára, vagy egész napra jön. Szimplán csak azért, mert akkor én is úgy alakítom a napom.

Nekem például lakótársam szokott időnként vadidegen csajokkal beállítani. Egész este hangosan pofáznak, meg szimplán kellemetlen, hogy szarni nem tudok elmenni, vagy a konyhába főzni, mert vadidegeneket kell kerülgetni.

Vagy volt, hogy hazaérve azt látom, hogy az aktuális barátnőjére rájött este 10-kor a takaríthatnék és éppen a konyhán ügyködik. Én maradhatok fent éjfélig, hogy tudjak kajálni végre. Vagy reggel elfoglalja a fürdőt, engem meg leb..sznak a munkahelyemen, hogy miért késtem megbeszélésről.

Nem engedélyt kérek ilyenkor, csak azt, hogy szóljon ha jön valaki, mert én is úgy készülök.

2018. jan. 20. 13:33
 22/23 anonim ***** válasza:
73%

De olyan is volt, hogy megjelent a srác csaja, én beengedtem, mondtam üljön be a szobájába és érezze otthon magát. Ami neki sikerült is, mert 2 perc múlva már a sráccal ordított telefonon, hogy "Hol a k..va anyádban vagy már, megbeszéltük hogy nálad találkozunk..."

Közöltem utána vele, hogy ha legközelebb ez van, kib..szom a csaját a lakásból.

2018. jan. 20. 13:36
 23/23 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy szülős téma egyszer volt, ami nagyon gáz volt.

Régebben még koleszos haverommal béreltem közösen szobát. A srác megbetegedett, műtötték is. Természetesen érthető volt, hogy feljött az anyja, ott is aludt napokig amíg a srác jobban nem lett.

A probléma ott kezdődött, hogy a srác teljesen belekényelmesedett a babusgatásba, az anyuka meg abba, hogy feljár hozzá. És amikor már semmi ápolásra nem szorult, akkor is folyamatosan jött az anyja, minden hétvégén ott volt, volt hogy hét közben is. Én meg ha pihenni, aludni akartam, akkor a másik lakó szobájába kellett átmenjek, aki egy idő után szintén nem örült ennek a helyzetnek.

Akkor mondtam azt, hogy lelépek, nem bántam meg.

2018. jan. 20. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!