Szerintetek hogy tudom legjobban megtudni, hogy egy fodrász üzletet bérelne, esetleg lakna is a berleményben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vettünk egy kis lakást jutányos áron, ki fogjuk adni. Van benne szoba is, de mivel szauna is van a lakásban, az nagyon kicsi és ha valaki általános ottlakás céljából venné ki, gazdaságosabb lenne a a szaunát elbontani. Tehát igazából azon vacillálunk, kivegyük-e a szaunát, vagy sem. Köszi a válaszokat előre is! :)2017. nov. 24. 21:22
1/2 anonim válasza:
Te ne bontogass semmit, hanem add fel a hirdetést jelen állapotában, hogy vállalkozásnak kiadó.
Bár nem tudom, hogy a fodrász és a szauna hogy jön össze?
Inkább kozmetikust, vagy masszőrt, esetleg szoláriumost érdekelne inkább mint fodrászt.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát most már van rá egy bérlő, aki ugye nem fodrász, normálisnak tűnik, ami érték, mivel ez nem Pest, és kisebb berlőből a választék. De jaja, én is úgy gondolom, semmi esetre se vesszük ki a szaunát belőle. :)
2017. nov. 24. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!