Ti voltatok már hasonló helyzetben?
na szóval nem tudom mennyire jó kategória, de ma lett volna egy javító szóbelim az egyetemen de nem mentem el mert nem tudtam rá készülni, magamat meg nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni a tanár előtt, amúgy is kicsit fura személyisége van
következménye nincsen, felveszem következő félévben
viszont szülőknek azt mondtam elmentem és megbuktam
azért mondtam hogy ne bosszantsák fel magukat hogy nem készülés miatt nem mentem el
bevallom ha jobban beosztottam volna az időmet, akkor fel tudtam volna készülni, legalább annyira hogy átmenjek, de most elég rosszul érzem magam :/
köszönöm az eddigi válaszokat
hogy teljesen őszinte legyek nem tudom mennyire érte meg, mert egyébként ki voltak akadva, és nem áltatom magam azzal hogy nem látták azt hogy nem készültem rendesen
persze ha megmondtam volna hogy el se mentem biztos nagyobb visszhangja lett volna, de most cserébe lelkileg mar a bűntudat. vagy ezt fogjam fel afféle bűntetésként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!