Ti, hogy reagálnátok arra, hogy, ha a fiatok az arcára tetoválna?
Azt ,hogy egy őrült csöves akit így
még wc.pucolónak sem fognak felvenni
Látom, azóta sem tudtad megemészteni. A helyedben sírnék, sírnék, hogy hol a búbánatban rontottam el a gyerekemet. Jelenleg van jövője? Tervei? Tanul vagy dolgozik? Beszéltek egyáltalán, hogy mit tervez x év múlva a A betűvel az arcán?
Nem tudsz már mit tenni, mint elfogadod. És a kamionos apja? Még mindig kamionozik? Én úgy gondolom az arcra tetoválást, hogy van a bandája, a bandában menő a tetkó és ő meg merte tenni a legesleges helyre a tetkót.
(Nekem nincs tetkóm, remélem nem is lesz, nem vagyok hithű tetkóellenes, de sajnálom, hogy feltalálták.)
51#: azért kell kiemelni, mert a kedves Kérdező nehezen tud megbarátkozni ezzel az új helyzettel, mert a fia nem a hajába nyíratott egy A betűt, hanem az arcára.
Kedves Kérdező, még az jutott az eszembe, hogy a neten vannak pszichomókusok, lehet, Neked jó lenne, hogy ki tudnád vele beszélni, hogyan tovább?
Hagyjad, felnött ember, menjen dolgozni a tetkójával, de a főnökség 95 százaléka élböl elhajtja, pl cég.
És hiába a távmunka, meghallgatások akkor is vannak elötte, hacsak nem freelancer (amiből me/ nem lehet megélni).
És ideje lenne ha a férjed leállna az eszelös munkával hogy a kis hülye mindent megkapjon.
Lehet melózni, ABBOL fizesse a szrjait, ha már tetkoztatni "felnött", dolgozni is az!
Vannak ötleteim,hogy kiknek kellene,
és milyen betűt az arcára tetoválni.
"K" killer a gyilkosoknak."P" pedó azoknak akiktől féltjük a gyermekeinket. Akik a most mutasd meg
Játékosok a tereken parkokban egy "M"
betűt érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!