Ti, hogy reagálnátok arra, hogy, ha a fiatok az arcára tetoválna?
A betut???
De az arcara hova?
En el sem tudom ezt kepzelni....
Attól függ, mennyi idős. Ha már elmúlt 18, akkor már őmaga dönt. Ha ezt akarja, akkor tegye. Viszont ha még 18 alatt, akkor sem tehetsz semmit, max megbüntetheted. Egyébként kiakadnék, mert meg se kérdezett róla, de elfogadnám egy idő után, hiszen ő döntött így. Ha nem bánja meg, akkor jó. Ha meg igen, akkor tanul a saját hibájából.
13/L
A betűt??
Miért nem egy FÉG gázkazánt?
Annak is ugyanannyi értelme van.
#8: De lehet grafikus is vagy távprogramozó, nekem többféle melóm volt, ahol nem is látott a megrendelő, de fizetett... A többinél sem volt fontos a kinézetem, bár tény, hogy tetkóm nincs és nem is lesz, túl tartós, semmi nincs, ami tetszene s amit garantáltan magamon akarok tudni 100 éves korom után is :D
Nyilván megvannak az ilyesmi hátrányai és speciel szerintem arcra egy A betű elég durva.
Tuti elbeszélgetnék a sráccal, hogy ez mégis miért és biztos benne, hogy jó ötlet volt-e, de ugye, sokat nem tudnék tenni, így igyekeznék megőrizni a nyugalmamat. Végülis az ő élete (de mivel a gyermekem, nekem sem tökmindegy, az milyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!