Ti, hogy reagálnátok arra, hogy, ha a fiatok az arcára tetoválna?
Az én anyám is pont úgy gondolkodott, hogy "mindent megadott nekem" csak ugye azt felejtette el, hogy én akarom e. Aztán középsuli után elköltöztem és nem érti, hogy miért nem járok haza. Nem tanultam tovább és "összeálltam az első pasival, aki kedves volt velem" (tehát egy barátom volt és van a mai napig, aki ma már a vőlegényem). Szerinte én ezt nagyon meg fogom bánni és rá kéne hallgatom, amég nem késő, de már pont nem érdekel, hogy mit mond. Őt nem érdekli, hogy boldog legyek, csak hogy megvalósítsam, amit kitalált én meg nem vagyok hajlandó az ő álomszakmájában dolgozni életem végéig, csak hogy ő örüljön, mikor én a hátam közepére nem kívánok olyan munkát. Csak sok szülő valamiért azt hiszi, hogy azzal hogy "mindent megtett a gyerekért" már megvásárolta a jogot, hogy döntsön az életéről.
Mikor megtudta, hogy tetkószalonban voltam (nem nekem lett tetkóm, csak egy barátnőmet kísértem el) akkor kiakadt, hogy én mit képzelek. Ha tetováltattam volna, amég otthon laktam biztos kiakadt volna és szerintem hozzám se szólt volna és nem is mutatkozott volna velem nyilvánosan. (Volt már ilyen, mert pl. nem fontam be a hajam, mikor ő azt akarta és nem volt hajlandó mutatkozni velem, ha ki van engedve.)
Ha az én 19 éves gyerekem jönne így haza meglepődnék, de nem szólnám le. Ő arca, ő döntése. Nem mindenki akar ügyvéd, orvos, stb. lenni, hogy annyira nagy hátrány legyen.
Én biztos kiakadnék. Általában egy tetoválás a szokásos helyeken, oké. De arcra...
Azt nem értem, miért akadtak ki többen arra, hogy beraktad a fiad egy jó gimibe. Mindenki ezt tenné. Valamilyen suliba járni kell(ett) mikor mennyi a tankötelezettség, konkrétan kötelező iskolába járni. Miért nem gondoskodhat erről a szülő, a maga módján, jó bizonyítvány híján?
Én leszedetném vele azt a tetkót, akárhány éves, nagykorú vagy bármi. (Biztos csak veszekedés lenne belőle és nem tudnám elérni hogy leszedje :( )
"DE minden megkapott,nem volt hiánya semmiben.."
Pont ez a baj, elkényeztetett, álomvilágban elő, hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!