Szülők, mit reagálnátok, ha a 15 éves lányotok ezt csinálná?
*Elméleti kérdés
Idén kezdte a középsulit és kollégista. Eddig soha nem hordott semmiféle gyűrűt, most elkezd a kisujján hordani, nem kell semmi különösre gondolni csak bizsura. Amikor megkérdezed, hogy mi ez a "változás" azt mondja, hogy egy barátjával közös dolog. A barátja az egyik osztálytársa, aki fiú és sokat mesélt eddig is róla.
Mit reagálnátok? Gondolnátok arra, hogy esetleg van köztük bármi is barátságon kívül?
Most komolyan? Bárkinek is nagy gondot okoz ha egy tinédzser ékszert visel?
Én amikor a lányom 3 éves volt, vettem neki olyan bizsut amit hordhatott. 15 évesen minden ujján volt gyűrű-
Nincs ezzel semmi gond.
A kerdes ugye az, hogy mi is van koztuk szerintem.
En velemenyem szerint eddig semmi, de barmi kialakulhat, gyerekek, nem a kezet kerte meg..
Én eleve nem hívnék egy bizsu gyűrűt változásnak... :D Nem minden lány úgy születik, hogy eleve hord ékszereket meg sminket. Nincs abban semmi, hogy most épp hord egy gyűrűt.
A gyerekeknek egyébként sok hóbortjuk van, unokahúgom (16 éves) baráti körében most az a menő, ha felemás zoknit hordanak.
Egyébként addig örülj, amíg olyan fiúval lóg, aki az osztálytársa, tehát vele egyidős, és még mesél is róla. Ha egy 25-30 éves pasival hordanának egyen-gyűrűt és csak véletlenül derülne ki, na akkor lenne mire reagálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!