Szülők, ti mit reagálnátok, ha egyszercsak elszólná magát a 15 éves lányotok egy ilyesmiben?
Idén kezdtem a középsulit és kollégista vagyok.
Nem túl jó a szüleimmel a kapcsolatom, apámmal szörnyű, de az most másik kérdés. Ahogyészreveszem nem is túl elfogadó anya ilyesmikben.(Apa se csak ő most nem érdekel) Szerintem ő annak sem örülne túlságosan, ha összejönnék egy sráccal. Viszont szoktam neki valakiről beszélni, és egyértelmű, hogy a szóban forgó személybe belezúgtam totálisan. Nevezzük őt most Gabinak. Csak ezzel az a baj, hogy "Gabi" nem "Gábor" hanem "Gabriella". És szerintem eléggé úgy tűnik, hogy azt hiszi, hogy van egy lány akivel jóba vagyok, meg egy srác akivel szintén jól kijövök, csak belezúgtam. DE NINCS SEMMILYEN SRÁC. És én attól félek, hogy elszólom magam. Nem szeretném elmondani, addig amíg nem muszály.
Hogyan kerüljem el a kellemetlen szituációt?15l
Több, mint három éve érzem, hogy biszex vagyok,akkor még sokkal jobb volt a kapcsolatom, vagyis apuval kevésbé rossz. Itt csak arra akarok célozni, hogy beleszerettem egy lányba. Szerintem nem az az oka, hogy nagyon jó vele a kapcsolatom és keverek valamit. Például más lányokkal is jól kijövök és néhány sráccal is, na meg ott vannak a több éves barátságaim is. Szóval egy csomó más érzést is keverhetnék.
Apámmal csak két éve kezdett rohamosan romlani a kapcsolatom az alkohol problémái miatt, szóval nem én vagyok totál kattos. Csak ez itt lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!