Szülők, ti mit reagálnátok, ha egyszercsak elszólná magát a 15 éves lányotok egy ilyesmiben?
Idén kezdtem a középsulit és kollégista vagyok.
Nem túl jó a szüleimmel a kapcsolatom, apámmal szörnyű, de az most másik kérdés. Ahogyészreveszem nem is túl elfogadó anya ilyesmikben.(Apa se csak ő most nem érdekel) Szerintem ő annak sem örülne túlságosan, ha összejönnék egy sráccal. Viszont szoktam neki valakiről beszélni, és egyértelmű, hogy a szóban forgó személybe belezúgtam totálisan. Nevezzük őt most Gabinak. Csak ezzel az a baj, hogy "Gabi" nem "Gábor" hanem "Gabriella". És szerintem eléggé úgy tűnik, hogy azt hiszi, hogy van egy lány akivel jóba vagyok, meg egy srác akivel szintén jól kijövök, csak belezúgtam. DE NINCS SEMMILYEN SRÁC. És én attól félek, hogy elszólom magam. Nem szeretném elmondani, addig amíg nem muszály.
Hogyan kerüljem el a kellemetlen szituációt?15l
Szerintem mi ebben nem tudunk tanácsot adni, segíteni, mert bonyolult lelki problémák állhatnak a háttérben.
Nem tudom merre laksz, de valahogyan el kellene menned egy gyermekpszichológushoz (nem csak magánpszichológusok vannak). Neki bátran beszélhetnél az érzéseidről és segítene megérteni önmagadat.
Nem kell pszichológushoz menni, csak ha úgy érzed, hogy a mindennapi életviteledre nyomja rá a problémád a bélyegét.
Kicsit tényleg bonyolultan írtad le amúgy :) na de sebaj, megvan a lényeg.
Figyi, szerintem egyelőre ne mondd el, ez különben is csak a Te dolgod, senki másé. Ha úgy érzed, hogy férfival is és nővel is szívesen lennél, akkor legyél.
Én eddig csak férfiakkal voltam, igaz nem sokkal, de úgy érzem inkább nőkkel szeretnék lenni ezután. Nem beszéltem róla komolyabban senkivel, mert ez az én dolgom, nem fogok soha várni mások áldására vagy elfogadására, nincs rá szükségem. Örülj neki, hogy találtál valakit, akivel szívesen vagy, legyen az lány vagy fiú. Az a fő, hogy ne hátráltasson az életedben, ne legyen rád rossz hatással. De ez minden kapcsolatra igaz, a barátiakra is.
33/N
Csak annyit szeretnék, hogy hogyan ne szóljam el magam otthon.
A szerelmi életemre nem szeretnék megoldást most
12-es vagyok.
Arra szerintem itt mi nem tudunk neked konkrét megoldást mondani, hogyan ne szóld el magad, de ezt nyilván te is tudod. Egyszerűen csak ne szóld el magad. Most erre mit mondjunk :/
Én csak felnőtt koromban ismertem be magamnak,hogy hát igen, mindkét nemet szeretem.Hasonlóan "elfogadó" környezet miatt.
A helyedben csak a csávókat vinném haza,ha haza vinném és mivel a hét többi napján úgyse látod őket,tudod titkolni,hogy a lányok is tetszenek. Én is így csinálom.
Ha nem akarják érteni, nem is fogják, feltéve, ha megtartod a gabizást, mint eddig.
Nekem ez pont fordítva volt, de amíg nem mondtam ki konkrétan, anyámnak nem esett le. :) Mármint én nem vagyok bi, de van Szabi (Szabina) nevű barátnőm, akit anyám ismer, és az első komoly barátomat meg Szabolcsnak hívták. Tudta, hogy vannak pasik a baráti körömben (online játékokból), tudta, hogy találkoztam is velük, de mégsem kötötte össze. Ha mondtam, hogy Szabival megyek találkozni, neki egyértelmű volt, hogy a barátnőmről van szó - pedig én nem titkolóztam, voltak olyan félmondataim, amiből egyértelmű volt, hogy randim van, de egyszerűen nem akarta érteni. Én meg nyilván nem avattam be részletesen, sosem voltunk olyan anya-lánya viszonyban, hogy erről beszélgessünk.
Egyszer hazaállítottam egy nagy csokor virággal, akkor órákon át magyarázkodtam, hogy nem, én eddig sem hazudtam, a két Szabi nem ugyanaz. :D
Szóval, ha a szülők nem akarják érteni a dolgot, akkor nem is fogják. A te döntésed, hogy mikor avatod be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!