Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig titkoltátok a terhesség...

Meddig titkoltátok a terhességedet a szülők, valamint mások előtt?

Figyelt kérdés
Meddig "normális"? Mikor lépünk túl a kritikus időszakon? Normális, hogy én inkább a szülőknek olyan 14 hetesen, a tágabb családi körnek olyan 20 hét után mondanám el?
2018. jan. 13. 11:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
16%

"mi a különbség egyik nagyszülő és a másik nagyszülő között?

A lányos nagyszülőnek mért kell előnyt élvezni?"

Nem kell. De nem árt tudni, hogy így működnek. Majd ha te is lányos nagyszülő leszel eltitkolt unokával, akkor megtapasztalod (ha anélkül nem sikerül átérezni a helyzetüket).

2018. jan. 13. 13:31
 22/33 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván bármikor történhet baj, de a 12. hétig a legnagyobb rá az esély. Van olyan ország, ahol addig ultrahang sincs, mert "vagy megmarad, vagy nem" felfogás van. Azért a nagyszülőknek szerintem nem gáz elmondani korábban. Az a kellemetlen amikor 8 hetesen kiírják facebookra, jön 500 lájk meg gratuláció, aztán elmegy a baba, amit nyilván nem írsz ki, és mindenki kérdezgeti, hogy "na hogy vagytok? Mikor jön a baba?", és magyarázhatod el egyesével nekik, hogy elvetéltél.
2018. jan. 13. 13:45
 23/33 anonim ***** válasza:
8%
Magzat? Benned a gyereked van. Egy élő ember. És semmi olyan szavad nem volt, ami arra utalna, hogy te egyáltalán embernek tartod, nem hogy a saját gyerekednek. Biztos, hogy akarod ezt a kicsi babát?
2018. jan. 13. 15:10
 24/33 anonim ***** válasza:
35%
Érthető, hogy a baleset meg anyukád vetélése miatt félsz elmondani, de akkor mondd el azoknak, akiknek szeretnéd, amikor te és a férjed is készen áll rá. Mindenkinek máskor jön el az időpont: van, amikor a pozitív teszt napján elmondja (persze főleg a párunknak mondjuk el akkor, de lehet, hogy neki is később) valaki, és van, amikor vár még heteket/hónapokat. Ne másokhoz viszonyítsd magad, az érzéseidre hallgass.
2018. jan. 13. 15:42
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
És ne hallgass ezekre a károgó némberekre, ma nincs Rosalinda, te vagy a program.
2018. jan. 13. 15:50
 26/33 anonim ***** válasza:
24%
Mert ha történik valami és elmegy a baba, akkor..? Magadban fogsz vergődni? Utólag sem mondod el a tulajdon édesanyádnak, hogy miért vagy kiborulva? Tiszta hülyék vagytok ezzel a titkolózással. Idegeneknek azért nem szokás elmondani, hogy ne kérdezősködjenek, de már saját szüleidet ugyanúgy kezelni, ha jóban vagytok... agyrém. Kire akarsz számítani az esetleges bajban, ha az örömhírt titkolod?
2018. jan. 13. 16:07
 27/33 anonim ***** válasza:
79%
Nekem 12 hetes volt anya mikor elmondta hogy lesz kisöcsém, mondta hogy azért ekkor mert eddig nagyon rizikós és ha elvetélne nem akarja hogy az egész ismerősi kör ezen csámcsogjon, elmondja ha már nagy eséllyel megmarad.
2018. jan. 13. 16:07
 28/33 anonim ***** válasza:
60%
Akkor mondod el, amikor neked jól esik. Ne is törődj itt a sok önző bunkóval meg a megfelelősségi kényszerükkel.
2018. jan. 13. 16:10
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom kiírta, hogy magzatként beszélek róla, de annak: igaz, 12. héttől magzat, addig embrió. Ha babát írtamvolna az lenne a bajod. És képzeld, ismerek olyat aki annyit mond rá, hogy egy szimpla sejt. És attól, hogy azt írom rá, hogy magzat, attól még ugyanúgy figyelek rá mint ha babát írtam volna.
2018. jan. 13. 19:54
 30/33 anonim ***** válasza:
58%

14.héten mondtuk el.

Borzasztóan idult,hármasikrek voltak szívhang nélkül,már missed abra akaet befektetni a doki mire lett egy babának szívhangja. A másik kettő felszívódott. 12 hetes genetika előtt nem mondtuk el senkinek,mert mi van ha beteg és muszáj elvetetni.Nem bírtam volna plusszban a sajnálkozást,ketten a férjemmel elég volt végigsírni azt a hetet amíg úgy volt hogy egy baba sem maradt meg (természetes úton fogantak)

Hozzáteszem azt sem reklámoztuk hogy elkezdtünk próbálkozni,van a csalásban akinek évek alatt jött össze orvosi segítséggel, magamnak azt a sok kíváncsiskodást hülye jótanácsot már szexpózokról is a végén nem akartam.

Akkor mondd el amikor jónak látod.Ha megsértődnek így jártak.Ti külö kis csalás vagytok,elsőnek kell helyezned magatokat

2018. jan. 13. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!