Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mennyit költenétek...

Szülők! Ti mennyit költenétek havonta a gyereketek hobbijaira?

Figyelt kérdés

Nálunk pl.: adott egy 14 éves lány.Hetente 1× jár lovagolni,ami 1 óra 3000ft. és edzőterembe is jár,ami havonta 5000ft körül van.

Ti a saját anyagi helyzetetekhez képest mennyit költenétek havonta a gyereketek hobbijaira?

2018. jan. 10. 16:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
8%
@15 Hogy megtanulja, milyen dolgozni és ne legyen 30 évesen mamahoteles élősködő, mint oly' sokan.
2018. jan. 13. 11:03
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
én a gyermekemet majd szeretném valamilyen önvédelmi oktatásra beíratni.(karate, dzsudo ilyesmi) de ez nem mint hobbinak minősülne, hiszen csak azt szeretném, hogy majd meg tudja magát védeni. ezen felül egy hobbit állnék. lánynak lovaglás, fiúnak foci mondjuk.
2018. jan. 16. 10:13
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Amennyit megengedhetek ugy hogy emellett telik amire szeretnem. Egyenlore azt se engedhetjuk meg a felesegemmel hogy gyerekunk legyen. :/

Ram ilyen teren semmit nem koltottek a szuleim. Mikor jartam edzeni akkor az osztondijambol fizettem. Tesom sulis szakkorokre jart amiert nem kellett fizetni.

2018. jan. 29. 00:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit megengedhetek magamnak. A sportot, zenetanulást nem sorolnám a hobbik közé, arra természetes, ha költünk. Hobbinak fotózás, sütisütés vagy mondjuk hobbi korcsolyázás minősül nálunk.
2018. jan. 29. 08:00
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha tényleg szereti, és szívvel - lélekkel csinálja, akkor biztosan nem fosztanám meg tőle, arra hivatkozva, hogy "túl drága". Manapság annyi otthon tespedő, számítógép és internetfüggő gyerek van, vagy ami még rosszabb, ha rossz társaságba keveredve kinn iszik és drogozik az utcán... akkor inkább legyen egy értelmes hobbija, amivel hasznosan tölti a szabadidejét. Főleg, ha olyan dolog, ami később akár a hivatása is lehet, akkor bármennyibe is kerül, támogatnám.
2018. jan. 29. 14:19
 26/28 anonim ***** válasza:

Jelenleg magunkat alig tudjuk eltartani, nemhogy gyereket eltartani meg a hobbijat fizetni :D

De ha lesz gyerekunk es jo anyagi korulmenyeink lesznek akkor havi 20-25.000 belefer ha ertelmes hobbirol van szo. Ha meg kijarja az iskolat akkor fizeti maganak.

2018. márc. 4. 01:15
 27/28 anonim ***** válasza:

Én zenesuliba járok, az félévente 8400 Ft (7 éve). Ehhez nyilván a kottákat, a hangszert vettük, előbbi nem nagy kiadás, utóbbi hosszútávú.

Plusz sportként heti 1x lovagolok, ez benzinnel együtt kevesebb, mint ötezer. Ehhez az elején a felszereléseket kaptam (cipőt elég hamar, kobakot, pálcát, kesztyűt karácsonyra, lábszárvédőt akkor, amikor az edzőm ajánlotta), mostanában már én veszem (nadrág, sarkantyú, stb...).

14/L

2020. jún. 25. 20:04
 28/28 anonim ***** válasza:
A diszkrecionális jövedelmem 22,5%-át.
2020. jún. 25. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!