Mit tennétek, ha dogozna a gyereketek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem arra gondolok, hogy elszív egy jointot, hanem rendszeres, komoly drog használóra.2017. dec. 10. 20:12
1/14 anonim válasza:
Ha drogozna nem örülnék neki, de ha dolgozna annak sem. Csináljon valami hasznosat az emberiségért.
2/14 A kérdező kommentje:
Bocs, nem vettem észre, hogy félre írtam :)
A kérdés egyébként csak kíváncsiságból van fent.
2017. dec. 10. 20:18
4/14 anonim válasza:
Nagyot csalódnék benne. De az is számít, hogy hány éves gyerekről van szó. Ha felnőtt, akkor vállalja a hülyeségének következményeit.
5/14 anonim válasza:
Elgondolkodnek, hogy mit bæsztam el a nevelesen.
6/14 anonim válasza:
Attól függ. Ha 13-14 éves, akkor nem hagynám, mert tudom hogy hova vezet. De ha 17-18 akkor már nem annyira gyerek hogy ne tudja hogy mit tesz magával. Persze nem tagadnám ki de hogy bepakolnám elvonóra ha magától nem bír leszokni, az fix.
7/14 anonim válasza:
Mindent megtennék azért, hogy belássa a bajt, és le tudjon szokni.
9/14 anonim válasza:
Ha ez kiderülne, akkor komolyan le kell vele ülni, és megbeszélni, hogy mióta és milyen mértékben csinálja, mi vette rá, hogy ezt tegye, mit szed, stb. Fontos, hogy úgy érezze, partner akarsz lenni a problémában, nem pedig a „rettentő okos szülő”, mert máskülönben nem lesz őszinte, ami a pozitív irányú változást elő tudná segíteni (sőt, még jobban belelököd a gödörbe). Ha sikerült mindent nyíltan átbeszélni, akkor fel kell tenni a kérdést; jó ez az állapot neki, vagy szeretne változtatni; nagy valószínűséggel el fogja fogadni a segítséget a leszokáshoz, ha mégsem, akkor nem tudsz mást csinálni, mint tiszteletben tartod a döntését (ha nagykorú és a saját lábán áll, egyébként sincs sok választásod).
10/14 anonim válasza:
Érdekelne hogy honnan van rá pénze. Mert ugye a Kox meg a Herka nem ingyér van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!