Amennyit kell, feltéve, hogy ésszerű hobbit választ. A trendicipő gyűjtést például nem szponzorálnám, de a sportot igen, amit és amennyit csak akar. Gyönygfűzés, olvasás, cserkészet stb... ezek borzasztóan fontos dolgok és lehet, hogy pontosan ezek miatt lesz később sikeres felnőtt. Vagy lesz egy jó kis szerelem projektje amiből majd meg tud élni anélkül, hogy más cégénél hajtsa a mókuskereket.
2018. jan. 10. 18:35
12/28 anonim válasza:
Tiniként konditerembe jártam, az havi 5000 ft, plusz taplalekkiegészítők 2-3 havonta 10000 ft. Igaz h lattak is rajtam a valtozast.
Na es persze az elmaradhatatlan könyvtár az éves 400 forintjával, na meg egy pár ceruza 50 ftért és rajzfüzet a skicceknek/rajzoknak, és egy könyv a verseimnek... :D Nem vágytam nagy dolgokra, de számomra hasznosak voltak.
21/N :)
2018. jan. 10. 21:34
13/28 anonim válasza:
Kondibérlet: havonta 26k (személyi edzővel heti 1x)
Illetve a könyvolvasás is hobbi, 1-2 havonta kapok egy könyvet 2-4k értékben
2018. jan. 11. 00:22
14/28 anonim válasza:
15 éves kora előtt amennyit szükséges és megengedhetek magamnak, utána meg tessék elmenni melózni. Igaz, hogy nyilván egyáltalán nem legálisan, de 13 évesen már dolgoztam, mert nagyon szegények voltunk, semmit nem romlott ezzel a gyerekkorom. Egy 16 éves rendesen vállalhat diákmelót, tessék ktt megkeresni a szükséges pénzt.
2018. jan. 11. 12:44
15/28 anonim válasza:
Istenem utolsó... ha a szulok megengedhetik maguknak,.akkor minek dolgozzon nappali tagozatos!!! iskola mellett az a szerencsétlen 16 éves,és persze mellé sportoljon is..aha.A munka valoban nagyon fontos, nem azt mondom, hogy soha ne dolgozzon, én is dolgoztam tiniként. Max dolgozzon nyáron, és abbol a pénzbol vegyen mondjuk ruhákat, telefont, stb. A hobbiját támogatnám, ésszerű keretek között.
2018. jan. 11. 14:50
16/28 anonim válasza:
11 éve lovagolok,5 éve versenyszerűen. 6 éve van saját lovunk. Anyuék olyan 100ezret fizetnek havonta,ha verseny van akkor többet. Én dolgozom,így a többi kiadásomat és az autóm kiadásait nagyrészt én fizetem.
2018. jan. 11. 17:53
17/28 anonim válasza:
Én zenélek már 8 éve.
Egy félévnek a tandíja 18.000Ft
2018. jan. 11. 21:34
18/28 anonim válasza:
Amennyit megengedhetek magamnak, illetve ha a családban több személynek is vannak igényei, akkor azokat is figyelembe veszem. Tehát az egyik hobbija nem lehetetleníti el a másikét.
2018. jan. 12. 04:10
19/28 anonim válasza:
Szerintem az lenne a normális,ha ilyen dolgokat mindenki tudnak bizotsítani a gyerekének.
És mindenki annyi gyereket vállalna,ahánynak tudja ezt biztosítani.
2018. jan. 12. 19:27
20/28 Sssaszem válasza:
Nekem szerencsém van, hogy az anyukám eltud vinni lovagolni és egy fillérbe se kerül. Ez a szerencsém.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!