Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te elengednéd a lányodat?

Te elengednéd a lányodat?

Figyelt kérdés
Elengednéd a 16 éves lányodad egész éjszakára bulizni a városba (6-7 óra körül jön haza). Ha igen, milyen rendszerességel? Hetente, havonta? Mi az ami belefér? Kort s nemet is írjatok, köszi.

2018. jan. 7. 21:12
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
47%

Egyebkent ez nagyon tetszik h kb a valaszolok fele nemet mondott, de egyedul engem huztak le 0-ra. Imadom az ilyet. Nekem ez a velemenyem, egy fiatal lanynak nem az ejszakaban van a helye.. :)

2018. jan. 8. 23:00
 42/43 anonim ***** válasza:
24%

Inkabb legyen egy komolyabb fiuja a 16 eves lanyomnak es legyenek egyutt, akar nalunk is, mint sem h buliba jarjon...

Elozo téged gyanitom ezért pontoztak le. Ja nincs helye az éjszakában,de pasija ott lehet.. Hát szerintem a pasinak az ágyában sincs sok helye ennyi idősen.

2018. jan. 8. 23:07
 43/43 anonim ***** válasza:
Inkabb az huzza mint 100 masik, taccs reszegen. :)
2018. jan. 9. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!