Te elengednéd a lányodat?
Házibuliba igen.Főleg ha van ott osztálytársa is.
A városba csak nyáron és akkor is ha tudom hogy olyanokkal megy akik megbízhatóak.De ez nagyban függ a lányod megbízhatóságában is...
22f
Országos Mentős szolgálatnál vagyok sofőr.
Számtalan esetekhez hívtak minket, amely bárokban, clubhouse-okban történt. Sajnos sok olyan hívásról is értesítenek minket, hogy fiatal lányok, pl.14-17 év közöttiek fekszenek bedrogozva/bealkoholizálva a hideg utcasarkon.
Kizárt dolog. Biztosan nem engedném el.
Kizárt. De nem azért mert nem bízom meg benne, hanem azért mert én pontosan tudom hogy mi megy kint éjszaka. Szórakozóhelyen dolgozom másodállásba és látok én dolgokat. 18 év alattiak is biztosan megfordulnak nálunk, de amikor olyan buli van ahova 18 év felettiek jöhetnek be akkor szoktunk okmányt ellenőrizni akkor engem is oda küldenek hogy haladjon is a sor. De ez ritka. Egyébként én tudom hogy akik kint mászkálnak simán rámásznak az ilyen lányokra még ha nem is akarják. Ahol dolgozom ott azért próbálnak egyesek viselkedni, de sokszor így is rendet kell tenni sajnos.
Én nekem még nincs gyerekem, de ha lesz akkor is maximum olyan emberrel a társaságában engedném el késő estig akiben tudom hogy ő odafigyel rá és megvédi ha olyan helyzet adódna. Unokahúgom 15 éves és már javában elkezdte élni ezt az időszakát. eddig házibuli meg kisebb összejövetelek vannak, szerencsére anyjának van esze és nem engedi ilyen helyekre, és eddig még a lány sem vágyik oda. Mondtam neki ha annyira el akar menni jöjjön oda ahol én vagyok, ott szem előtt lesz legalább ha bármi adódna. De mondtam hogy nagyon még 18 évesen se merészkedjen ilyen helyre, maximum olyan társasággal akik megvédik ha kell.
Mondjuk Budapesten én felnőtt fejjel sem merek annyira lazulni!😊
Én kisvárosban nőttem fel, 15-16 éves kortól rendszeresen buliztunk a haverokkal, általában a másik városban mellettünk, ahonnan vagy hazahoztak kocsival hajnalban, vagy jöttünk a reggeli 6os busszal haza. Hát anyának kihullott pár hajszála az tuti, még úgy is, hogy sokszor nagytesómmal indultam el (nem együtt buliztunk). Én aztán ittam rendesen, kelleténék többet is. Kirándulásokon is alap volt a pia. Most már felnőttként látom, habár sose történt velem semmi rossz, nem ért atrocitás, bár volt pár durva másnapom. Azt láttam, hogy a nagyon bekorlátozott kölykök elkerültek egyetemre és ész és értelem nélkül szétbulizták az agyukat, otthon meg magyarázták, hogy miért ismételik az éveket... a hirtelen jött szabadság!
Te érzed a te gyerekednél milyen korlátok kellenek, ezt senki nem döntheti el helyetted. Ha pedig eldöntötted, hogy nem engeded, ne itt keresve akard igazolni, hogy jaj háát más sem engedi el, akkor én is a jó szülők közé tartozom.
Lehet elítélni, ez nem tanmese, csak elmondom, hogy én elengedném, de lehet nem hajnal 6ig és adnék neki pénzt taxira, azzal.jöjjön
Folyt
Azzal jöjjön haza, mert durva arcok vannak az éjszakai járatokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!