Nyáron 2 hétre Dél-Afrikába a barátjával, annak a szüleihez. (a barátja is dél-afrikai) 3 hónapja ismerkedtek meg Magyarországon, a fiú 20 éves. A lány 1,5 hónap múlva lesz 18.
Szerintem ne meg maradjon határon belül meg korai nagyon
2016. júl. 7. 23:57
2/22 anonim válasza:
Nem . 3 hónap ismeretség még egy magyar fiúval is p*csa füst, nem ám hogy egy külföldivel . Más mentalitás, más kultúra, gyerekek még, a lány meg pláne .
2016. júl. 7. 23:58
3/22 anonim válasza:
Nem, negyedev eleg keves ido ahhoz, hogy megbizhassak a lanyom parjaban. Nem ismertem meg ki, tehat nem tudom, hogy mi sulne ki belole.
Megha derek gyerek es intelligens meg uriember, talan, ha elmondana reszeletesen a programokat.
A lanyod talpraesett? Hatarozott? Ez is szamit
Ha igen, nem valaszt csak ugy mindenkit.
2016. júl. 7. 23:59
4/22 anonim válasza:
Ja es Afrikaban kivagjak a lanyok csiklojat, szal vigyazz, mert ha tovabb alarja vinni a pasas a tradiciot...
2016. júl. 8. 00:00
5/22 anonim válasza:
Nem. Szerintem már most mond meg a lanyodnak hogy tegyen le rola...es ha ossze vesznek vagy ilyesmi akkor futsz érte afrikába nem jo ez meg.....
2016. júl. 8. 00:03
6/22 anonim válasza:
Nehéz lett volna MAgyarországon keresni valakit, ezáltal a saját életed is megkönnyíteni?:D
De inkább megnehezíted az életed és összejössz egy afrikaival, mert hát a "szerelemnek" hogy is mondhat ellent egy olyan kis dolog ,mint az ész?:D
Őőőőőőő NEM. Nem engedném el. Soha.
2016. júl. 8. 00:03
7/22 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz.Legalább egy hülyèvel kevesebb lesz Magyarországon :)
2016. júl. 8. 00:22
8/22 gnoomage válasza:
Nem.
2016. júl. 8. 00:29
9/22 anonim válasza:
Nem engedném.
2016. júl. 8. 00:38
10/22 anonim válasza:
Az attol fugg mikor mennenek. Ha a csajszi betolti arra a 18at akkor nem fogsz tudni semmit sem csinalni ha akar ugyis elmegy. Ha meg nem akkor felejtse el. Talan de csak talan ha mar 1 eve egyut lennenek es tudni lehetne hogy az a fiu igenis egy rendes okos fiu es nem cseszi at a lanyodat. Mi van ha te el engeded es tobbet nem latod?prostit csinal belole?minden esetre ez 3 honap utan meg korai.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!