Miert akar a 45 eves anyam az en ruhaimba jarni?
Komolyan mondom, szegyellem ot, hogy nem tud normalisan feloltozni, mas vele egykoru szulok szepen oltoznek, de izlesesen, az en anyam meg viritos sarga felsotol kislibazold felsoig mindent felvesz. Minel viritosabb, neki annal jobb. Engem megszol, ha olyan felso vagy ruha van rajtam, ami dekoltalt, de ha en mondjuk megunok egy kivagottabb felsot, neki az rogton kell. Azert nem tudok semmilyen ruhat se kilokni, de eladni, se elajandekozni, mert o mindre igenyt tart. Ez normalis?
25L
Inkább örülj, hogy fiatal és vélhetőleg csinos anyukád van. Sokaknak már nincs ilyen sem meg másmilyen sem :(
Egyébként 45 éves nőt még hova temetsz? Gondolom nem egy tanyán élő állatartásból élő ember, hanem eljár dolgozni. Hát persze hogy ad magára. Eszem megáll, hogy ez valakinél probléma így 2018-ban.
Az én anyám is 45 éves. Én örülök, hogy fiatalosan öltözik. Szoktam neki ajándékba venni ruhákat, amiket a fiatalok viselnek.
Van egy csomó sárga, színes pólói, amik többsége mintás. PL a kedvenc meséje az Alice csodaországban, és sok pólója erről szól.
Farmert hord, és simán felveszi a "szakadt" farmert is amit így árulnak. Nemrég terepszínű gatyát kért, és azt is hordja. Imádja őket. Én nagyon örülök, hogy nem feketében jár, és nem úgy öltözködik mint egy 60 éves..
Neked is inkább örülnöd kéne, hogy fiatalos felfogása van anyudnak
25/F
Anyád 45 évesen még nem öreg. Te vagy a nem normális, hogy meg akarod neki mondanki, mit vegyen fel. Ezt hogyan gondolod?
Szégyelled anyádat? Beteg vagy.
Én 24 vagyok, anyu 50 (szóval még nagyobb is a korkülönbség, mint nálatok), de nemrég vettem neki is ajándékba egy ugyanolyan blúzt, mint az enyém, mert nagyon megtetszett neki, amikor rajtam látta.
Nekem kimondottan tetszik, hogy anyu fiatalos, 5-10 évet simán letagadhat alapból is.
Miért ilyen rossz a viszonyod anyukáddal?
Ne legyetek már ennyire gonoszak a kérdezővel! Meg se próbáltok a dolog mögé látni.
Én teljesen megértem a kérdezőt, én 23 vagyok, az én anyám is 45 éves. Ki kell ábrándítsalak titeket, de a "mai" anyák öltözéke nagyon sokszor botrányos!
Nem arról van szó, hogy színes ruhákat vesznek fel. Nem ítéli őket senki 40 felett feketére. De ezek a "mai" anyák mindenféle neonos, rikító göncöt felvesznek, nem egy anyán megfigyeltem már.
Egyik barátnőm anyja is totál kivágott ruhákat és miniszoknyát hord, 47 éves. Rikító zöld magassarkút húz hozzá. Mindenki röhögi a városban, messziről észre lehet venni. Az anya meg tök elégedett, hogy utána mennyi férfi megfordul.
Egy másik barátom anyja 50 valahány éves. Az is ugyanezt csinálja, mini, szinte már átlátszó ruhák, magassarkúk, amikben menni se bír. Mint egy ribi...
Csoda hogy a gyerekeik ilyen normális értékrendűek lettek.
Az én anyám se semmi. Rikító neon rózsaszín kabátot hord. Senkinek a környéken nincs még csak hasonló se, tömegben is simán észre lehet venni, nagyon figyelemfelkeltő. Mostanában rózsaszín mániás lett, és mindenből rózsaszín cuccokat vesz magára. Még a haját is mintásra felnyíratta oldalt, mint egy tini. 40 felett jött rá arra is, hogy piercinget és tetkót csináltasson.
Hozzáteszem, hogy a fenti 3 nő, mind dolgozik, felelősségteljes munkát végeznek és nem k*rvásan viselkednek.
Mégis azt gondolom, hogy ez a színmánia túlmegy egy határon, és érett, felnőtt nő nem hord ilyeneket.
Még egy közös tulajdonságukat kiemelném az "ilyeneknek": megfigyeltem, hogy ezek a nők nem csak egyszerűen fiatalosak akarnak lenni, hanem nem hajlandók elfogadni a korukat. Nem úgy viselkednek a gyerekeikkel, mint egy anya, hanem barátnők akarnak lenni, és nem kimondottan, de versengenek és rivalizálnak is a gyerekeikkel. Az enyém is ezt csinálja...
Mindenki öltözéke a viselőjét tükrözi, és a mindenféle színes, rikító cuccok egy 45 évesen, bizony nem egy érett nőt tükröznek, hanem egy olyan nőt, aki tini és barátnő akar lenni.
Szerintem egy 45 éves nő egyébként se csinos, meg szexi akarjon lenni, hanem inkább elegáns. Van különbség.
Az anya meg tök elégedett, hogy utána mennyi férfi megfordul.
TEhát csak nektek nem tetszik... savanyú a szőlő???
"Az anya meg tök elégedett, hogy utána mennyi férfi megfordul.
TEhát csak nektek nem tetszik... savanyú a szőlő???"
- dehogy! Csak azok az anyák hiszik azt, hogy tetszenek a pasiknak. Amúgy azok a pasik is csak röhögnek rajtuk, akik megfordulnak utánuk. És az egyik anya ráadásul fiatalabb pasikkal akar kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!