Anyukam szinte teljesen el akar tiltani a baratnomtol, mit tegyek?
Igen, ezt is azert most irom ki mert moat se mehettem at hozza hogy egyutt szilveszterezzunk:))
Mindketten 17 evesek vagyunk, 5 honapja egyutt
Szerinte ez nem igy megy, szinte ossze kell vesznem vele hogy elmehessek a baratnomhoz
Mar talalkoztam a szuleivel, bemutatot neki, en is bemutattam mar, de nem volt meg nalunk
Anyam szerint ugy viselkedunk mint akik mar jegyesek meg ilyen amikor jo ha 2 hetente atmegyek hozza egy delutanra...egy suliba jarunk de az keves egy kapcsolatban..
Lassan esedekes lenne mar az ottalvas is, a lany szulei nagyon normalisak, orulnek nekem, birnak nekik nem lenne ezzel semmibajuk
De anyam, "mit akarunk mi meg, szo sem lehet rola...majd egy ev mulva"
Amiota bejelentettem hogy van baratnom nem hagy elni
Es nem foghatja ra a jegyeimre, szinte teljesen 5os vagyok az utolso gimis evemben
Egyszeruen nem akarja hogy talalkozzak vele
Egyre tobb vita van ebbol, mint peldaul ma is
Nem mehetek at hozzajuk hogy egyutt szilveszterezzunk de bulizni elmehetek
Aztan mondta hogy igyak egyet veluk, igy mar nem is vezethetek, es ok is direkt ittak (nagyon nagyon ritkan szoktak) szoval csak azert hogy ne mehessek sehova
Probaltam vele beszelni nem egyszer, vitatkozni is de semmi
Nem tudom mit tegyek mar, tiszta depresszios vagyok hogy allandoan csak veszekszem veluk meg a baratnommel is hogy nem talalkozunk...Elcseszett egy dolog
BUEK
Hagyd oket a fenebe..
A noverem is 17 volt mikor megismerkedett a ferjevel,nem engedtek szinte sose hozza,de meg o se johetett..
Most 22 eves es 3eve hazasok :)
Termeszetesen mar a szuleinknek is megvaltozott a velemenye..
Szoval szerintem ne hagyd magad,ez tok termeszetes dolog hogy van baratnod akivel szeretnel eltolteni egy kis idot..
El tiltani nem tudnak tole,ugy is talalkoztok.
Szia!
en ugyan a masik oldalon vagyok, ertsd lany, es negy eve voltam annyi mint te most. nekem is az elso komoly kapcsolatom akkor kezdodott, es ugye lanykent engem jobban is feltettek a szuleim mint egy fiut szokas. engem sem akartak engedni, amit en tettem a kovetkezo volt: mentem. A sztorihoz hozzatartozik hogy engem mindig szabadelvuen neveltek es a korlatok a minimalis szinten voltak esetemben, tehat eleg ontorvenyu lettem. Az elso nehany alkalommal irtozatos veszekedesek voltak, aztan belenyugodott anya a helyzetbe, utana a srac is johetett hozzank es mindenki nagyon megszerette. Persze a szo nelkul lelepes itthonrol nalunk is azutan tortent, hogy semmilyen eszervvel nem lehetett meggyozni oket, holott mi is ugyanabba a jonevu gimibe jartunk, gyakorlatilag biztosak lehettek abban hogy a fiu normalis es megbizhato.
A fiús anyák sokszor hárpiává válnak ha a gyerekük elkezd ismerkedni, rengeteg esetben el sem fogadja az asszony amint megtudja hamarosan menye is lesz, bár nem szól bele a kapcsolatba, de mindig lesz egy lépés távolság az utálat miatt.
Ha muterod már most így viselkedik, akkor azt sem fogod tudni kiharcolni 25 évesen se hogy nálatok aludjon a csaj, ez egész egyszerű hisz arra is meg lesz a válasza, csak várd ki.
Ezek a szülők magukhoz láncolják a gyereket, és nagyságrendekkel több az Anya fiú felállás, míg az Apa engedékenyebb a lányával, nekünk is volt a családban olyan hogy a gyerek faterja fenyegetőzött hogy ha sírva jön haza a lányom blablabla, akkor ezzel a fegyverrel fogsz megismerkedni(vadász) az udvarló "még" a családban maradt, de látni rajta hogy fél.
"Nem mehetek at hozzajuk hogy egyutt szilveszterezzunk de bulizni elmehetek"
Akkor miért nem találkozol buli helyett vele, nem értem!
Engem 17 évesen sehova nem engedtek a szüleim. A hittanról lógtam el, hogy találkozhassak a pasimmal. Neked mennyivel könnyebb dolgod van már.
Amúgy meg mi ez a nagy ottalvás mánia? Mi a jó abban hogy valakivel alszol?
Kérdezd meg, hogy miért ez az ellenzés. De ezt úgy tedd, hogy leülteted, nyugodt, kimért hangon. Ha értetlen mondat lesz akkor mond, hogy őszintén mondja el. És ezt csináld addig, amíg elmondja. Fiatal vagy kell tapasstalj, hogy amikor kikerülsz az életbe ne ugorj egyből hülyeségbe. Sok szülő ezzel rontja el. A tiltott gyümölcs mindig kívánatosnak.
Sok sikert és kitartást. Ne add fel a célod. Bármi történik csak ésszel. Legyen az mindig a helyén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!