Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam szinte teljesen el...

Anyukam szinte teljesen el akar tiltani a baratnomtol, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igen, ezt is azert most irom ki mert moat se mehettem at hozza hogy egyutt szilveszterezzunk:))

Mindketten 17 evesek vagyunk, 5 honapja egyutt

Szerinte ez nem igy megy, szinte ossze kell vesznem vele hogy elmehessek a baratnomhoz

Mar talalkoztam a szuleivel, bemutatot neki, en is bemutattam mar, de nem volt meg nalunk

Anyam szerint ugy viselkedunk mint akik mar jegyesek meg ilyen amikor jo ha 2 hetente atmegyek hozza egy delutanra...egy suliba jarunk de az keves egy kapcsolatban..

Lassan esedekes lenne mar az ottalvas is, a lany szulei nagyon normalisak, orulnek nekem, birnak nekik nem lenne ezzel semmibajuk

De anyam, "mit akarunk mi meg, szo sem lehet rola...majd egy ev mulva"

Amiota bejelentettem hogy van baratnom nem hagy elni

Es nem foghatja ra a jegyeimre, szinte teljesen 5os vagyok az utolso gimis evemben

Egyszeruen nem akarja hogy talalkozzak vele

Egyre tobb vita van ebbol, mint peldaul ma is

Nem mehetek at hozzajuk hogy egyutt szilveszterezzunk de bulizni elmehetek

Aztan mondta hogy igyak egyet veluk, igy mar nem is vezethetek, es ok is direkt ittak (nagyon nagyon ritkan szoktak) szoval csak azert hogy ne mehessek sehova

Probaltam vele beszelni nem egyszer, vitatkozni is de semmi

Nem tudom mit tegyek mar, tiszta depresszios vagyok hogy allandoan csak veszekszem veluk meg a baratnommel is hogy nem talalkozunk...Elcseszett egy dolog

BUEK

2017. dec. 31. 23:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
74%
Akkor állj oda legközelebb, és hívj taxit! Vagy ismerőst!
2018. jan. 1. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!