Nevelo Anyukam miert akar velem ilyenekrol beszelni? (15/l) (tobbi lent! )
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 eves vagyok (egy honap mulva 16)! Anyukam elhagyott engem kiskoromban igy apukammal elek.. 5 eve van egy felesege .. nevelo anyukam mindig is arra nevelt h tekintsek ra anyukamkent es legyek vele nyitott meseljek el neki mindent.. tobbszor is volt h ha vele voltam otthon beszelgettunk a szexualitasrol.. ugy vettem eszre h o szeret errol beszelgetni.. sokszor felhozta stb.. tobb mint fel eve van baratom bolog parkapcsolatban elek vele nagyon szeretem.. amiota van baratom nevelo anyukam furabban viselkedik velem.. szokasosnal is jobban erdeklodott irantam es a szexualis eletem irant.. apukam nagyon keveset van itthon altalaban csak hetvegente jar haza (munkajabol adodoan) igy nevelo anyukamtol kerek engedelyt ha hetkoznap szeretnem h a baratom ott aludjon.. ilyenkor viccelodik h “de csak ha halkak lesztek “ vagy “de ne hangosan nyogdecselj” eloszor nem tudtam h reagaljak de mar csak nevetek ezeken.. aztan mult heten kertem h hadd aludjon velem a baratom es mondta h rendben.. elotte levo nap adott nekem egy csomag ovszert mikor mondtam h nem szeretnenk meg lefekudni.. mondta h hidjem el jobb ha ottvan mellettunk azert mondtam h oke biztos csak vigyazz ram.. egyutt aludtunk baratommal de nemvolt semmi csak tapi.. miutan elment a baratom nevelo anyam bejott a szobamba es meglatta a bontatlan ovszert .. mondhatni “kiakadt” h h nem szexeltunk pedig az milyen jo dolog es elmeselte az o elso szexet.. ezek utan megkerdezte h ujjazom e magam es h ujjazott e mar meg a baratom.. mondtam h szamomra ez nagyon kellemetlen tema de csak nevetett h “ugyanmar nem vagyok az anyad tekints ram baratnodkent enis megosztom veled az ilyeneket” ezek utan meg beszelt velem errol a dologrol.. igaz jo volt kicsit ezt megbeszelni de megis furanak tartom h ennyire erdekli a szexualis eletem meg h ujjazom e magam.. apukkal nem beszeltem rola mivel most 2 heten keresztul nem tud hazajarni.. szerintetek mit kene tennem? Vagy ezt csak ovo szandekbol csinalja? Privatokat is elfogadok2017. dec. 3. 18:24
1/11 anonim válasza:
Ha anyukad lenne, o is megbeszelne veled az ilyesmiket. Gondolom neveloanyukad azt szeretne, ha nem szenvednel hianyt ilyesmiben se, hogy meg tudd vele beszelni a kenyesebb temakat is. Csak segiteni szeretne (szerintem)☺
2/11 anonim válasza:
Ez elég fura. Én a barátnőimnek sem szoktam arról beszélni, hogy ujjazom e magam... Magánügy, akár az anyád, akár a barátnőd, és ha valami kellemetlenül érint, nem kötelességed róla beszélni. Meg egyáltalán sem.
3/11 anonim válasza:
Hát lehet ő ilyen közvetlen. Akkor van gond ha ő akarja felajánlani hogy megujjaz xD
4/11 anonim válasza:
Az egyik pasim anyja is ilyen volt. Ott aludtam, másnap a családi szent ebédnél, két kiskorú társaságában, két falat rántottsajt között megszólal: "Hallottuk tegnap ti is csináltátok, jó volt?". Mondanom sem kell, hogy kb megakadt a villa a torkomon. A pasim szobája alatt volt az ő szobájuk, konkrétan üvöltöttek szex közben, mi is hallottuk őket, ők is minket, mert recsegett az a rohadt ágy. A különbség csak annyi volt, hogy őket nem zavarta, hogy mi épp csináljuk, belekezdtek ők is, de én amint meghallottam anyós vinnyogását, ott ment el a kedvem az élettől is.
5/11 anonim válasza:
Nem tagadja le a szexualitását, ennyi az egész. Persze, ez egy idő után zavaró lehet, nyugodtan szólj neki, hogy álljon le, majd akkor történik meg minden, amikor majd készen állsz rá. Beszélgetni akkor jó valamiről, amikor mindkét fél nyitott és nem szorong beszélgetés közben. Az mindenesetre megnyugtató, hogy nem azt mondta, csináljátok óvszer nélkül.
6/11 anonim válasza:
Örülj neki, komolyan mondom. Van a másik véglet is, aki egy szót nem mer mondani semmiről. Ha van téma, még eldöntheted, hogy válaszolsz-e vagy sem, de ne legyen tabu. Inkább legyél hálás, hogy felhozza - mondjuk erre csak később jönnél rá, ha nem hozná fel. :D
7/11 anonim válasza:
Hát, van aki prűd és semmi ilyenről nem lehetne vele beszélni., úgy látszik, nevelőanyád a másik véglet. Szerintem, valahol a kettő között lenne az ideális, de ez van. Azért talán ez még mindig jobb, mint a másik véglet.
8/11 anonim válasza:
Hát azért ez fura...15 évesen arra bíztatni, hogy szexelj....semmiről nem vagy elkésve.
Mondd meg neki nyugodtan, hogy neked erről kínos beszélni, de nyugtasd meg ha kérdésed lesz majd szólsz.
9/11 anonim válasza:
Az agyával nincs valami rendben, mintha veled akarna majd gyakorolni, lehet hiányzik neki apud és ha már nincs otthon, remélhetőleg nem kezd ki veled, de történt már ilyen.
10/11 anonim válasza:
Lehet, hogy 15 évesen nem kellene még szexelned, csak ezt nem igazán akarja belátni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!