Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El vagyok keseredve és nem...

El vagyok keseredve és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok van 2 szép gyermekem, 3 éve együtt élek a jelenlegi párommal, és felmerült az újabb gyermek vállalás kérdése. Anyagilag rendben vagyunk, nincs gond, átlagosak vagyunk, közép mezőny, Párom családja örülne de az én édes anyám hallani sem akar róla, és ellene van. Annyira rosszul esik, hogy nem akarja. Hogy oldjam meg ezt? Nem akarok vele veszekedni.

2018. jan. 5. 09:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
72%
tényleg ne is vállalj gyereket, ha nem mersz anyáddal szembe menni
2018. jan. 5. 11:40
 22/32 anonim ***** válasza:
9%
Miért van az, hogy egyesek nem tudják megbecsülni ami van és hogy jó érzik magukat, miért kell újabb gyerek ha van már kettő, és kockáztatni, hogy nem lesz szabadidő és pénz a felneveléséhez.
2018. jan. 5. 11:54
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, nem tudod, mit tégy, mert anyád hallani sem akar újabb gyerekről.

Ha anyád tetszésén múlik az, hogy ti vállaltok-e gyereket, akkor ez mégis egyfajta engedélykérés, még ha nem is így nevezed.

2018. jan. 5. 12:03
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

A párod mit szól ahhoz, hogy ennyire függsz anyádtól?

Amúgy meg gondolj bele, mi lenne, ha fordítva lenne, vagyis a párod anyja lenne az, aki ellenezné a gyerekvállalást és a párod őrlődne úgy, ahogy te. Nagy valószínűséggel ugyanúgy gondolkodnál, mint az itt válaszolók többsége, vagyis hogy miért számít ennyire a párodnak az anyja véleménye egy ilyen kérdésben, amikor semmi beleszólása, miért fontosabb a párodnak az anyja tetszése vagy nemtetszése, mint a ti közös vágyatok.

2018. jan. 5. 12:19
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy édesanyádról van szó, létezik egy pont ahol meg kell húzni a határvonalat. A te esetedben és a leírt körülményeid mellett, neki ebbe semmi beleszólása nincs.
2018. jan. 5. 12:46
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele, nem kell vele megbeszélni, ha terhes leszel bejelented és kész.
2018. jan. 5. 13:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

A pároddal kellene ezt megbeszélni, nem édes anyáddal se velünk.

Sok boldogságot, és még sok-sok gyereket kívánok!

2018. jan. 5. 14:05
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon sokat segített.
2018. jan. 5. 14:46
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden adott a gyerekvállaláshoz és TI szeretnétek gyereket vállalni, akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. Nem az anyukádnak fogsz szülni, úgyis beletörődik, ha terhes leszel. Ha meg nem, engedd el.
2018. jan. 5. 15:57
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene ezt akárhogy is megoldani, minek anyukád áldása a gyerekvállaláshoz?

Majd szóltok neki, ha már útban van a gyerek.

2018. jan. 5. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!