Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El vagyok keseredve és nem...

El vagyok keseredve és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok van 2 szép gyermekem, 3 éve együtt élek a jelenlegi párommal, és felmerült az újabb gyermek vállalás kérdése. Anyagilag rendben vagyunk, nincs gond, átlagosak vagyunk, közép mezőny, Párom családja örülne de az én édes anyám hallani sem akar róla, és ellene van. Annyira rosszul esik, hogy nem akarja. Hogy oldjam meg ezt? Nem akarok vele veszekedni.

2018. jan. 5. 09:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Mi köze hozzá a kedves mamának? Ti dolgotok. Ha nem akarsz veszekedni akkor ne veszekedj. Jól néznénk ki, ha közvéleménykutatást kéne tartani gyerekvállalás előtt.
2018. jan. 5. 09:57
 2/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha te akarod akkor kit érdekel mit mond vagy gondol az anyád? Elhiszem hogy rosszul esik, de nehogy már miatta ne legyen. Ne félj, ha megszületne másképp állna a dolgokhoz.
2018. jan. 5. 09:58
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

Semmi esetre se legyél elkeseredve, örülj annak, hogy két kicsi gyerekkel új párra találtál, akivel közös babát is tudtok tervezni.

Egy anyának ebbe semmi beleszólása nincs, és nem is szabad beleszólni még akkor sem, ha más a véleménye. Próbáld vele megbeszélni, ha neki fontos a Te boldogságod, akkor ne terrorizáljon.

Egyébként mi a fő indoka ez ellen?

2018. jan. 5. 09:59
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Te döntésed. De a pakliban benne van hogy "AZ" neki nem az unokája. Erre készülj fel lelkileg te is!
2018. jan. 5. 10:02
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
Ne törődj vele, magadnak és a párodnak szülöd nem az anyádnak.
2018. jan. 5. 10:04
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Mi köze anyádnak ehhez? Már eleve azt sem értem miért kellett egyáltalán beavatni a tervekbe... egyik gyereknél se kértük a szüleink véleményét. Mikor terhes voltam bejelentettük és kész.
2018. jan. 5. 10:06
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
Nincs szükség az engedélyére, felnőtt, önálló emberek vagytok. Ha ti szeretnétek, vágjatok bele. Nagy valószínűség szerint mire megszületik a gyerek, már teljesen máshogy fog állni a témához.
2018. jan. 5. 10:07
 8/32 A kérdező kommentje:
Ő még az első szülött meg másod szülött meg harmad szülött korban van. Azt gondolja, hogy a két gyermekem hátrányba kerül ha lesz egy 3. is. Pedig nem. Egyformán imádom őket. És a harmadikat is imádni fogom. Nyilván az elején nehéz lesz, de utána, már jobb is. Mindig is nagy családot szerettem volna.
2018. jan. 5. 10:08
 9/32 anonim ***** válasza:
91%
Párodat kedveli vagy utálja? Lehet azért nem szeretné, mert párodé is lenne a legjobb gyerek.
2018. jan. 5. 10:14
 10/32 anonim ***** válasza:
68%

Butaságot beszél. A "statisztika szerint" az egy főre jutó jövedelem csökkenni fog, de ezer felmérés van arra, hogy a nagy családban felnőtt gyerekek sokkal boldogabbak és jobban megtalálják a helyüket a világban.

A "harmadik királyfi" jelenségről rengeteg cikk volt pár éve, hogy a három gyerekes családok legkisebb gyerekei aránytalanul gyakran "alkottak nagyot" (nagy tudományos és művészeti díjakat néztek)

2018. jan. 5. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!