Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El vagyok keseredve és nem...

El vagyok keseredve és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok van 2 szép gyermekem, 3 éve együtt élek a jelenlegi párommal, és felmerült az újabb gyermek vállalás kérdése. Anyagilag rendben vagyunk, nincs gond, átlagosak vagyunk, közép mezőny, Párom családja örülne de az én édes anyám hallani sem akar róla, és ellene van. Annyira rosszul esik, hogy nem akarja. Hogy oldjam meg ezt? Nem akarok vele veszekedni.

2018. jan. 5. 09:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
44%
Legjobb nem tudom, hogy került bele. Bocsi
2018. jan. 5. 10:16
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem inkább téged félt, mint hogy annyira nem bírná hirtelen a gyerekeket. Hisz elvált vagy érthető hogy fél hogy a végén 3 gyerekkel maradsz magadra. Vagy akár a párodat se szeretheti. Ennek ellenére magatoknak szülöd és nem az anyukádnak.
2018. jan. 5. 10:18
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
Még jo hogy semmi köze hozzá :)
2018. jan. 5. 10:34
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
"Hogy oldjam meg ezt? Nem akarok vele veszekedni" - nincs mit megoldani, mert ez nem "igazi" probléma, az anyádnak ehhez semmi köze: módjában áll elfogadni vagy duzzogni, de ha az utóbbit választja, ne érdekeljen!
2018. jan. 5. 10:34
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Semmi köze nincs hozzá, kivéve, ha náluk laktok vagy más módon rájuk támaszkodsz már most is.
2018. jan. 5. 10:40
 16/32 anonim ***** válasza:
81%

Ha meg lesz a baba, biztos örülni fog neki.

Ne is beszélj róla neki, ha túől vagy a 12. héten egyszerűen csak jelentsd be, hogy terhes vagy.

2018. jan. 5. 10:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. ha neked három gyerek után még mindig ennyire fontos mit engedne meg az anyád, meg mit nem, tényleg ne vállalj gyereket. Ha felnőttnek érzed magad, akkor meg tedd amit TE akarsz.
2018. jan. 5. 10:47
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán hogy jut eszedbe "engedélyt" kérni töle, vagy akárcsak megbeszélni vele, hogy akarsz még egy gyereket?!?!??!

Hány éves vagy, 15?!?!??!

Ha normálisan gondkozol, akkor eleve csak akkor hall elöször erröla témáról, amikor bejelented, hogy terhes vagy. Ha neki nem tetszik, akkor nem mégy oda hozzá és nem foglalkozol vele. Ugyanis anyádnak éppen semmi beleszólása sincs.

2018. jan. 5. 10:58
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vele veszekedni, eleve közölni sem kellett volna vele a tervet, csak majd azt, hogy terhes vagy. Ez nem egy olyan döntés, amibe neki beleszólása van, szóval ne befolyásoljon titeket az, hogy mit gondol. Ha nem tetszik neki, csak mérgelődjön szépen magában, oda se figyeljetek rá. Majd megbékél, vagy ha nem, az ő dolga.

Persze megértem, ha neked fontos, hogy jó viszonyban légy édesanyáddal, de azt ne hagyd, hogy ilyen mértékben beleszóljon az életetekbe, felnőtt emberek vagytok.

2018. jan. 5. 11:32
 20/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, nem engedélyt kérek, csak meg akartam beszélni vele, mint anya lánya , de képtelenség. Páromat kedveli, és a volt férjemmel is jóba vagyunk, szereti a gyerekeit. Apám is örülne, mindeni, csak ö nem. Hihetetlen.
2018. jan. 5. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!