Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha huszonévesen a...

Normális ha huszonévesen a szüleim ezekbe beleszólnak? Már úgy érzem hogy én tényleg egy rossz ember vagyok.

Figyelt kérdés

- Mindig itt ülnek a szobámban, nem érdekli őket a magánszférám, ha megemlítem ezt nekik, azt mondják ez az ő házuk, nekem nincs beleszólásom semmibe, örüljek, ha még otthon lakhatok

- Csendben vagyok, de este megszabják, hogy meddig lehetek ébren, szerencsére este már nincsenek a szobámban legalább

- Beleszólnak abba, hogy mennyit eszem, ha szerintük túl sokat eszem, akkor az a baj, ha nem, akkor az. Szerintük gebe vagyok.

- Suliban is belém kötöttek, akkor azt mondták velem csak a baj van, miért nem tudok olyan lenni mint más. A volt munkahelyemen a főnököm készített ki, akkor is én voltam a hibás, mert hogy miért nem szóltam vissza neki, meg biztos látta rajtam, hogy milyen vagyok, és rám szállt. Szerintük biztos meg volt az oka rá, mert nem jól csináltam a munkám.

- Anyám csodálkozik ha különvonulok ha telefonálok, de ha meghall belőle valamit, akkor kritizálja, hogy hogy beszélek.

- Ha anyám szól, és nem pattanok rögtön, akkor kiabál.

2018. jan. 4. 17:09
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
62%
10-es versenyző, sajnálatosak a családi körülményeid, de kérlek, ne okoskodjál, mert mivel neked más az "előmeneteled", gőzöd nincs, mennyire frusztráló az ilyen család, mint a kérdezőé. Imádom, mikor az ilyenek, mint te közlik, hogy a másik ne sajnáltassa magát. De te azért sajnáltathatod magad, ugye?
2018. jan. 4. 20:59
 22/26 anonim ***** válasza:
A tizes egy troll, egy Dancsó Péter videót idéz. Keres rá neten.
2018. jan. 4. 21:38
 23/26 anonim válasza:
Akár troll, akár nem, nem bírom az ilyen "hősöket". Ezek a "szegény nyomorult, csonka családból jövő, tizenévesen túlérett emberkéket, akik 60 éves bölcsességgel oktatják ki a szerintük gyerekes problémákon "nyavalygókat"... mindig ezeket dobják be példálózva az olyan szülők, mint a kérdezőé.. hogy a kérdező-féle gyerek egy tehetetlen, muja, elkényeztetett kis senkinek érezze magát. Meg ez miylen hozzáállás, hogy a "te problémád az semmi ehhez és ehhez képest? Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Szerintem.
2018. jan. 4. 21:46
 24/26 anonim válasza:
Mulya, nem muja- elnézést a hibáért
2018. jan. 4. 21:51
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az egyáltalán nem normális, hogy megszabják meddig lehetsz ébren, egész nap a szobádban ülnek, stb. Az meg egy "emeletes marhaság", hogy miért nem vagy olyan, mint más. Egyáltalán ki az a más? Sokféle ember van...
2018. jan. 5. 18:26
 26/26 anonim ***** válasza:
93%

És még az is a kedves kérdezőnek

itt amit leirtunk mutasd meg és gondolkodjanak el róla

miért nem hagynak békén? igen legyen magánszférád is

valamint itt az is a kérdés

mi lenne ha beteg lennél , például akár depressziós

vagy bármi más betegséged legyen

mindig a szülő amig él addig kell segitsen

és

ilyet amit irtál hogy nem engednek szinte élni sem

akkor miről beszélünk

meg ha mindig kritizálnak mondd te is meg hagyjanak békén

2018. jan. 5. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!