Normális ha huszonévesen a szüleim ezekbe beleszólnak? Már úgy érzem hogy én tényleg egy rossz ember vagyok.
- Mindig itt ülnek a szobámban, nem érdekli őket a magánszférám, ha megemlítem ezt nekik, azt mondják ez az ő házuk, nekem nincs beleszólásom semmibe, örüljek, ha még otthon lakhatok
- Csendben vagyok, de este megszabják, hogy meddig lehetek ébren, szerencsére este már nincsenek a szobámban legalább
- Beleszólnak abba, hogy mennyit eszem, ha szerintük túl sokat eszem, akkor az a baj, ha nem, akkor az. Szerintük gebe vagyok.
- Suliban is belém kötöttek, akkor azt mondták velem csak a baj van, miért nem tudok olyan lenni mint más. A volt munkahelyemen a főnököm készített ki, akkor is én voltam a hibás, mert hogy miért nem szóltam vissza neki, meg biztos látta rajtam, hogy milyen vagyok, és rám szállt. Szerintük biztos meg volt az oka rá, mert nem jól csináltam a munkám.
- Anyám csodálkozik ha különvonulok ha telefonálok, de ha meghall belőle valamit, akkor kritizálja, hogy hogy beszélek.
- Ha anyám szól, és nem pattanok rögtön, akkor kiabál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!