Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam anyának, hogy ne...

Megmondjam anyának, hogy ne jöjjön takarítani, mert felvettem egy bejárónőt? Hogyan?

Figyelt kérdés

Úgy nőttem fel, hogy anyu sosem dolgozott, htb volt mindig. Ezzel nincs gond, csak ugye ezáltal nekem otthon semmit nem kellett csinálnom. Mindig rend, tisztaság volt, a hűtő és a kamra mindig tele volt.

Augusztusban elköltöztem az egyetem miatt és minden rám szakadt, előtte pl. még ágyneműt sem kellett cserélnem. Próbáltam rendet tartani, de nem tudom, hogy, még egyedül is képes vagyok akkora kupit csinálni, mint egy sereg kisgyerek. Eddig anya úgy csinálta, hogy havi 1-szer nagytakarítást csinált itt a lakásban, átsurolt mindent, lemosta az ablakokat, port törölt, stb. De emellett ugye nekem is kellett 3-4 naponta fél délutánokat takarítani azért és baromira utáltam.

Négy barátnőm is mondta, hogy hozzájuk ezért jár bejárónő, hetente egyszer megy és mindent megcsinál. Szóval december óta hozzám is jár, 2500 forintot nekem megér az, hogy rend és tisztaság van.

De anya ma mondta, hogy a héten, vagy jövőhéten tuti jön, mert novemberben volt itt utoljára és már biztos, hogy minden tiszta por, meg kosz... Félek, hogy kiakad majd, amiért két és fél szobára felvettem egy bejárónőt. Tudom, hogy ez lustaság és én is megcsinálhatnám, de egyszerűen nem szeretek takarítani.

2018. jan. 1. 19:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
41%
De jó dolgod van egyetemistaként! Sajnálom a problémádat, tényleg nagy gond.
2018. jan. 1. 19:52
 12/29 anonim ***** válasza:
56%
2500Ft-ért már Csajágaröcsögén sem csicskázik neked senki 3 órát.
2018. jan. 1. 19:52
 13/29 A kérdező kommentje:
Úgy van, hogy kapok X összeget anyától és apától is, abból szoktam szórakozni járni, bevásárolni, beülni valahová enni, vagy egy kávéra, sütire. Szóval így elszámolnom sosem kell a pénzzel, max ha hamarabb elköltöm és kérek még, akkor kérdezik, hogy vettem-e valami drágábbat, vagy ilyenek. De nem tudom, hogy mit reagálna anya, ha tudná...
2018. jan. 1. 19:53
 14/29 anonim ***** válasza:
42%

Az igen, nem semmi, összeteheted a kezed, hogy így ki van nyalva a se....d

Az ilyen lányokból lesznek később az eltartott k....k, mert nem képesek másra.

2018. jan. 1. 19:57
 15/29 anonim ***** válasza:
50%

Hát ha az én lányom az én pénzemen fizetne havi 10 ezret takarítónőre biztos nem kapna több pénzt.

Elmegy takarítani havi egyszer, te meg annyira életképtelen vagy hogy nem tudsz rendet tartani magad körül? És nő vagy.. undorító..

2018. jan. 1. 19:57
 16/29 anonim ***** válasza:
41%
Bocsi, nem nő (sértés lenne a nőkre nézve), lány..
2018. jan. 1. 19:58
 17/29 anonim ***** válasza:
30%
Hogyan tegyünk valakit életképtelenné azzal h pénzzel tomjuk,sok egyetemista meg hétvéhgente 12 orázik,ujságot hord,elvállal mindent,h kajára jusson meg rezsire,meg otthon is segiti a szuleit,neked azt is szulok fizetik gondolom. Ha feleséged lesz akkor is jon majd Anyu takaritani,vagy fizetsz babyszittert a gyerek mellé,le kéne válni a szulokrol gyorsan,a pénztárcárol is,és onnálloságra törekedni.
2018. jan. 1. 20:01
 18/29 A kérdező kommentje:
Felesleges ezért beszólogatnotok. Senki nem lesz azért később k., mert van bejárónője. Ez elég nevetséges feltételezés, valljuk be.:D
2018. jan. 1. 20:06
 19/29 anonim ***** válasza:
51%

Hát azért így egy kicsit már más, hogy nem a saját pénzedet költöd erre.

Egyetemistaként nyugodtan takaríthatsz hetente egyszer, ingyen. Annyira azért nem nagy szám és nem megterhelő.

Nekem leégne a képemről a bőr, ha anyukám járna hozzám takarítani.

2018. jan. 1. 20:09
 20/29 anonim ***** válasza:
51%
10-es, hogy merészeled a kérdező anyját lek*rvázni? Remélem, kitiltanak! A többiek meg micsoda magyar módi irigyek! Azért, mert nektek nem telik rá, másnak se legyen? Dögöljön meg a szomszéd tehene is? Mindenki annyi pénzt költ el, amennyije van és pont arra, amire akarja! Ha valaki utál takarítani, és olcsón hozzájut takarítóhoz (aki mellesleg ebből él, tehát szívesen vállalja), akkor az arra fogja költeni. Más meg benzinre, a 13. ruhára, italra, mindenkinek a saját élete! Ez az oldal meg nem arról szól, hogy a más pénzköltésébe kéretlenül beleugassanak azok, akik másképp költenek!
2018. jan. 1. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!