Megmondjam anyának, hogy ne jöjjön takarítani, mert felvettem egy bejárónőt? Hogyan?
Úgy nőttem fel, hogy anyu sosem dolgozott, htb volt mindig. Ezzel nincs gond, csak ugye ezáltal nekem otthon semmit nem kellett csinálnom. Mindig rend, tisztaság volt, a hűtő és a kamra mindig tele volt.
Augusztusban elköltöztem az egyetem miatt és minden rám szakadt, előtte pl. még ágyneműt sem kellett cserélnem. Próbáltam rendet tartani, de nem tudom, hogy, még egyedül is képes vagyok akkora kupit csinálni, mint egy sereg kisgyerek. Eddig anya úgy csinálta, hogy havi 1-szer nagytakarítást csinált itt a lakásban, átsurolt mindent, lemosta az ablakokat, port törölt, stb. De emellett ugye nekem is kellett 3-4 naponta fél délutánokat takarítani azért és baromira utáltam.
Négy barátnőm is mondta, hogy hozzájuk ezért jár bejárónő, hetente egyszer megy és mindent megcsinál. Szóval december óta hozzám is jár, 2500 forintot nekem megér az, hogy rend és tisztaság van.
De anya ma mondta, hogy a héten, vagy jövőhéten tuti jön, mert novemberben volt itt utoljára és már biztos, hogy minden tiszta por, meg kosz... Félek, hogy kiakad majd, amiért két és fél szobára felvettem egy bejárónőt. Tudom, hogy ez lustaság és én is megcsinálhatnám, de egyszerűen nem szeretek takarítani.
Az igen, nem semmi, összeteheted a kezed, hogy így ki van nyalva a se....d
Az ilyen lányokból lesznek később az eltartott k....k, mert nem képesek másra.
Hát ha az én lányom az én pénzemen fizetne havi 10 ezret takarítónőre biztos nem kapna több pénzt.
Elmegy takarítani havi egyszer, te meg annyira életképtelen vagy hogy nem tudsz rendet tartani magad körül? És nő vagy.. undorító..
Hát azért így egy kicsit már más, hogy nem a saját pénzedet költöd erre.
Egyetemistaként nyugodtan takaríthatsz hetente egyszer, ingyen. Annyira azért nem nagy szám és nem megterhelő.
Nekem leégne a képemről a bőr, ha anyukám járna hozzám takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!