Anyum nem hagy takarítani?
Takarítani, mosogatni sose szeretett, inkább mi csináljuk ketten a nővéremmel kiskorunkba is, meg a kertben kint a munkákat is mert apu sokat dolgozik. Én nem bántam sose mert szeretem csinálni és kikapcsol, a saját kis kertemet imádom. De anyu mindig beleszól hogyan takarítsak, mikor ő meg nem csinál semmit. Ma is a fürdőt sikáltam és beszól hogy a szekrényt miért húzom el... mondom mert ott is kosz van erre ő hogy azt ugyse látja senki. Meg nem hagy kidobni üres dobozokat, hogy az jó lesz még ajándékoknak. Ja persze a széttépett illatositó meg szappan doboza :DD Mintha gyűjtené a lomot. Amikor a dédi meghalt és mamáék eladták a házat akkor anyunak minden xar régi bútora kellett amit most meg itthon kerülgetünk. Olyan szekrényt aminek ki van törve az üvege meg egy foszlott kanapét, bár azt apu már kivágta az erkélyre mert porzott mint állat, most ott lakik kb a környék összes macskája :DD Nem vesz tisztitó szert se, mosogató szivacsot se mert hogy mosogassak ronggyal... undorító. Aztán ha meg rászólok akkor fenyeget hogy nem kapok ebédet :DD Ha apu meghallja akkor megvéd, de utána anyu csak még szemetebb a háta mögött.
15/l
Miért ilyen?
Mert ilyen a természete.
Nekem a férjem gyűjtögető, amikor éppen házon kívül van, kidobok egy csomó cuccot, eddig még nem hiányoztak neki, észre sem veszi. Hetente 2-3 kukányi "anyagtól" megszabadulok.
A kanapét meg hasogasd fel egyik éjjel és utána vágj ártatlan, tudatlan képet.
Tuti, hogy a következő lomtalanításkor kiteszi!
Valamit cselekedned kell :D
Mond anyukád szemébe,hogy vkinek ki kell takarítani a háznál! És az én vagyok! Szóval,nekem te ne! XDD
Nem amúgy,mondd meg neki,hogy a bogarak a koszra jönnek.
Beszélgess el vele xDD
Mint,anya a lányával csak most fordított az eset xdxd
Nekem se engedi kidobni a cuccokat :(( Ugy kell kicsempészni más szemét alatt. Ha beszélni akarok vele akkor ő a felnőtt és ő mondja meg hogy itthon mi lesz, örüljek amíg még otthon lakhatok... Ha én elmegyek, őt majd megeszi a kosz. nővérem is lelépett már.
Nyáron szokott lenni lomtalanítás? Itt ősszel szokott. Ha összedarabolom azt a ronda macsakpisás kanapét akkor elviszik a kukások?
Apuddal, nővéreddel fogjatok össze és a következő lomtalanításkor vágjátok ki a fölösleges dolgokat.
Plusz apuddal menjetek vásárolni vagy kérj tőle pénzt megfelelő tisztítószerekre.
Szomorú, hogy ilyen anyud. Más szülő hálát adna ha a gyereke hajlandó lenne segíteni, nem hogy még megakarja vonni az ételt.
Én örökbe fogadlak, rühellek takarítani, szóval segíteni nem fogok, de nem is fogok beleszólni, hogyan csinálod :D
Viccet félretéve, apáddal beszéld meg, hogy adjon pénzt takarítószerre ill beszélgessen anyáddal, hogyha csak koszolni tud, akkor legalább a száját fogja be, ha más megcsinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!