Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a lányom?...

Miért csinálja ezt a lányom? Vigyem pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Már két éve együtt vagyok az új élettársammal, a lányom apja elhagyott minket még amikor terhes voltam. Sokáig nem volt senkim, most orulok hogy vegre talaltam valakit. A lanyom 15 eves es amikor meg nem koltozott hozzank a parom, meg szerette is, meg jol kijottek , fel eve hogy idekoltozott folyamatosan utalja ok nelkul. A legdurvabb az hogy szet akar szedni minket.. kitalalta hogy molesztalja ot a parom, ezert kamerat szereltettem be a nappaliba, es aznap mondta hogy megint molesztalta amikor en azt visszaneztem es nem tortent semmi. A parom vegig tevezett , a lanyom meg evett aztan elment a szobajaba. Ez miatt majdnem szakitottunk, mert nem tudtam hirtelen kinek adjak igazat. Ha a parom probal vele beszelgetni kiakad, kiabal, racsapja az ajtot, de mostmar nem is szol hozza. Mit tehetnék?

#gyerek #Új élettárs
2017. dec. 11. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kellett valaminek történnie ahhoz, hogy utálja. Lehet simán csak rosszindulatú és azért utálja, mert csak. Féltékeny, vagy a párod egyszer nem úgy szólt ahogy az ő lelki világa fel tudta dolgozni. Nem minden férfi azért van a nővel, hogy zaklassa a 15 éves, hisztis kislányát.

Beszéld meg vele, vidd el dilidokihoz, mert össze fog titeket ugrasztani, aztán maradhatsz egyedül életed végéig, mert a következő pasidat is utálni fogja.

2017. dec. 11. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom a kicsilány akar dirigálni anyu életében ... Ha ilyet megengedett magának ,hogy azt mondja most ütötte meg de párod melletted ül valóban valamit te rontottál el a nevelése során... de egy öszinte beszélgetés már segitene..
2017. dec. 11. 22:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon más, hogy csak jársz valakivel vagy összeköltözöl vele. Lehet, hogy a lányodnak ez egyszerűen sok volt. Az egy dolog, hogy nem lehetsz egyedülálló, amíg fel nem nő a lányod, de hogy zajlott az összeköltözés? Milyenek az új szabályok? Átbeszélted vele az egészet, hogy most megváltozik az életetek, és ez őt hogy érinti?
2017. dec. 12. 07:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Mindig mindent megbeszélünk, de amióta itt van a párom nem lehet vele beszélni és ő ezt konkrétan megmondta hogy addig amíg itt lesz nem fog megváltozni. Volt hogy mondtam neki hogy mondja el mi bantja oszinten, miert talalja ki ezeket, es csak azt kapom hogy utalja , es nem fog ez nala megvaltozni. Ezerszer beszéltem vele, és nem hinném hogy ő dirigál, mert már rég kidobtam volna a párom ha így lenne. A pszichológust elfogadta, szereztem neki időpontot, jövőhéten elmegyünk.
2017. dec. 12. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem rontottál el semmit.

Annyi az egész, hogy 15 évig ő volt a központ most meg már nem.

Vidd el pszichológushoz.

2017. dec. 12. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Bocs 13 évig.

Nehéz ügy.De ha biztos vagy benne, hogy sehogy nem bántja a párod, ne adj a "hülyeségeinek" teret.Nem maradhatsz egyedül miatta.

2017. dec. 12. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
18 vagyok és fiú. A szüleim együtt vannak, de ha bárki el akarná játszani az anyám vagy az apám szerepét én is a lehető legk3cibb lennék az illetővel
2017. dec. 12. 21:00
 18/21 anonim válasza:
Ehhez mi köze a pszichologushoz?? És honnan veszed h tenyleg nem molesztalja? Mert betettel egy kamerát a nappaliba és nm volt benne semmi nm jelenti azt h most hazudott.. biztos utalja, de te meg inkább a saját lanyodnak higyj mint h az elettarsadnak!
2017. dec. 15. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Kitennéd a gyerekedet a pasidért gratulálok. A noknek miért nem a gyerek a fontosabb?
2017. dec. 29. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolso szerintem fuss neki mégegyszer annak a kommentnek ugyanis a párját irta...
2017. dec. 29. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!