Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a lányom?...

Miért csinálja ezt a lányom? Vigyem pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Már két éve együtt vagyok az új élettársammal, a lányom apja elhagyott minket még amikor terhes voltam. Sokáig nem volt senkim, most orulok hogy vegre talaltam valakit. A lanyom 15 eves es amikor meg nem koltozott hozzank a parom, meg szerette is, meg jol kijottek , fel eve hogy idekoltozott folyamatosan utalja ok nelkul. A legdurvabb az hogy szet akar szedni minket.. kitalalta hogy molesztalja ot a parom, ezert kamerat szereltettem be a nappaliba, es aznap mondta hogy megint molesztalta amikor en azt visszaneztem es nem tortent semmi. A parom vegig tevezett , a lanyom meg evett aztan elment a szobajaba. Ez miatt majdnem szakitottunk, mert nem tudtam hirtelen kinek adjak igazat. Ha a parom probal vele beszelgetni kiakad, kiabal, racsapja az ajtot, de mostmar nem is szol hozza. Mit tehetnék?

#gyerek #Új élettárs
2017. dec. 11. 19:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Családi titkok

Lehet tetszik neki a párod, vagy tényleg molesztalja csak épp nem a nappaliba?

2017. dec. 11. 20:05
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem ment sehova , elaludt a kanapén.
2017. dec. 11. 20:08
 3/21 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hogy van valami, amiről nem tudsz... vagyis biztosan, mert nem érted, hogy a lányodnak mi baja van.

(Amúgy... a kamera felvételt nem lehet megbuherálni? és biztos aznapra mondta, hogy volt megint valami és biztos, hogy végignézted az egész felvételt?)

2017. dec. 11. 20:08
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
És miért kellett ideáig várni a kérdésre, vagy hogy beszéljél vele és miért nem érted meg magadat vele? ... megannyi kérdés...
2017. dec. 11. 20:10
 5/21 A kérdező kommentje:
Igen, igen es igen. ez nem az elso eset. Volt hogy dolgoztam es utana talalkoztam a parommal programot csinaltunk kesobb ertem haza. A lanyom azt hitte en tovabb dolgozom es nem a parommal talalkozom es felhivott a parom epp most utotte meg. Hat akkor a szellem volt mert itt ul mellettem :)
2017. dec. 11. 20:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Mert folyamatosan ujjabb hazugsagokkal jon elo, es mondtam h nem hiszem mar el, de tovabb csinalja. Es egyre rosszabb. Ameg nem rakom ki sztem addig ezt fogja csinalni. De nekem ehhez mar nincs erom. Ez nem normalis
2017. dec. 11. 20:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit mond miert nem birja? Azt megerti hogy tudod hogy hazudik?
2017. dec. 11. 20:28
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Vidd el pszichológushoz. Ha egészen biztos vagy benne, hogy hazudik és alaptalanul vádaskodik, mutasd meg neki a büntetőtörvénykönyvet, hogy milyen büntetés jár egy ilyen típusú rágalomért. Mondjuk, ha akkor hív fel, hogy bántja a párod, amikor éppen veled van a párod. Párod tud róla, hogy van kamera? Mostmár a lányod is tudja?
2017. dec. 11. 20:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el pszichologushoz, az is lehet, hogy pszichiatert javasolnak majd neki. Mert az is elofordulhat, hogy skizofrenia van nala kialakuloban.
2017. dec. 11. 20:43
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

Hadd ne legyen igazam..de az is lehet, hogy molesztálta, csak nem merte elmondani, és kitalált valami kevésbé súlyosat, amivel megszabadulhat tőle. Aztán, mikor már nem ment, bevallotta a molesztálást..

Én a helyedben rákérdeznék pontosan mibaja, aztán megbeszélném vele, pontosan mikor mit csinált a párom és szerinte min kellene változtatnia, hogy kijöjjünk hármasban.

Az is lehet, hogy simán méregeti a párod és ez zavarja, vagy érzi, hogy a párod utálja őt, vagy valami megjegyzést félreértett, vagy csak simán nem tetszik neki, hogy lazult a viszonyotok.

Sajnos mi nem látunk rá rendesen. Szerintem egy jó anya észreveszi és meg tudja beszélni a lányával, hogy mi bántja.

Ha nem sikerült elérned, hogy őszinte legyen veled, valamit rosszul csináltál.

2017. dec. 11. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!