Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon létezik, hogy nem...

Vajon létezik, hogy nem vagyok szerethető ember?

Figyelt kérdés
Idegen emberek azt mondják rám, hogy kedves, jószívű ember vagyok, de anyám szerint gonosz, és nem szerethető ember vagyok.
2017. dec. 9. 10:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem is a kivülállók mindig bájosnak,kedvesnek, komolynak stb.? láttak,mégis az anyám szemében semmit sem értem, csak arra voltam neki jó mindig,hogy kihasználjon.Bezzeg a 2 lánytestvéremet(alkohoilisták) mindig dicsérte az egekig.

At tudom érezni,hogy mennyire fáj ez neked, vegyél nagy levegõt és bizz önmagadban.

Nem tudom hány éves vagy, egyre figyelmeztetlek,hogy a párkapcsolatodat ugy válaszd meg,hogy a párodtól ne kapd vissza azt,amit az anyud mond neked.En sajnos beleestem ebbe a hibába is,mert menekültem az otthonomból.

2017. dec. 11. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!