Létezik ilyen? Olvastam olyanról ha valakivel huzamosabb ideje él az ember azt külsőleg elkezdi formálni? Elveszti a másik ember vonásait aki nincs az életébe?
Akkor itt most két különböző kérdéseől van szó, igaz? Szerintem létezik, mivel, ha valakit sokáig nem látsz, csak az emlékeid maradtak róla, akkor nyilvánvaló, hogy nem fogsz rá olyan pontosan emlékezni egy idő után. Lehet, hogy elfelejtesz néhány részletet, amit majd a képzeleted pótól. Pici gyerek esetében meg, lát egy képet az édesanyjáról, de a személyiségét ő fogja elképzelni, formálni, hiszen a gyerekeknek erős a fantáziájuk. Kialakít egy képet az édesanyjáról, ezt fogja valósnak hinni. Ezzel csak az a baj, hogy amikor találkoznak csalódik majd.
Lehet, hogy kicsit összekavartam a kérdéseket xD
"Ha valakivel huzamosabb ideje él az ember azt külsőleg elkezdi formálni"-" Nem egészen értem, gondolom azt jelenti, hogy ha együtt élsz valakivel, megismered a pozitív tulajdonságait és kötődsz hozzá, akkor szebbnek látod, mert a szereteted szebbé teszi a szemedben?- Na jó ez furán hangzott. Remélem valamennyire azért segítettem xd :)
Ez hulyeseg
Nem azert kezd el anyadra hasonlitani, mert vele el, hanem mert alapbol elkezdene ra hasonlitani, mivel az apja anyja es benne van a genjeiben. Nekem meg az ukna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!