Milyen ember jut eszetekbe arról a névről, hogy Melinda? (Külsőleg, és személyiségben).
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 00:50
1/15 anonim válasza:
nagyon világosbarna egyenes hajú, enyhén sminkelt, csinos, mosolygós vékony lány, olyan tipikus csajos, plázás, de nem pics's, kurv's, rib'ncos
2/15 anonim válasza:
Szeplős, zöldeskék szemű, kerek arcú kis homlokú, vöröses barnás hajú, állandóan foggal mosolygós, hideg, ám olykor meleg személyiség, középhosszú karokkal kicsit görnyedten.
3/15 anonim válasza:
Természetes szőke, csinos és okos lány
4/15 anonim válasza:
szoke titkarno :) komolyan veszi a dolgat, de szeret a barantnoivel kimozdulni.
5/15 anonim válasza:
Szép, vékony, hosszú barna hajú lány, aki nőiesen, csinosan öltözködik.
6/15 anonim válasza:
Bánk Bán felesége.
Senkinek a külső vagy a belső tulajdonságait NEM jellemzi a neve. Az teljesen független az illető nevétől.
7/15 anonim válasza:
Az undok nagyképű tanárnőm jól nézett ki anno 10éve, mára dagadt görnyedt a háta és folyamatosan nagyképűskedik hogy öt az igazgató baszogatja szó szerint
8/15 anonim válasza:
Nekem a fogorvosomat hívták így, úgyhogy a Melinda névről mindig az jut eszembe, hogy tépik a fogamat. :s
9/15 anonim válasza:
Nekem a volt osztálytársnőm, kicsit duci, amúgy aranyos, de harapófogóval se lehet szavakat kihúzni belőle.
Ami jobban zavar, az az "inda" végződés ebben a névben. Tudom, hogy "linda", de én az "indára" koncentrálok, és nem tetszik.
10/15 anonim válasza:
Külsőre a Szeress most-bol Melinda jut az eszembe. E mellé pedig egy kissé törtető, túlzottan céltudatos, komoly, szigorú embert tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!