Mi a véleményed erről?
17 éves vagyok, de az unokabátyám, még mindig kisgyereknek néz.
Nagyon szeret, egészen kicsi korom óta én vagyok a kedvence.
És mai napig ilyeneket csinál..."Nézzem, megvan még..."és elkapja a farkamat.
Ne értsétek félre, nem meleg.
Kisgyerek vagy, ezzel nincs gond.
De az gáz, hogy megnézi és fogdossa a farkad. Szóval ez nem normális. Ne hagyd! Valami baja van az unokabátyádnak. Normális ember ilyet nem tesz.
Miért lennék az 17, lassan 18 évesen?
Fogdossa a farkad? Mindig ezt csinálta? Nekem erről nem az jut eszembe, hogy meleg.
17 évesen nem vagy kisgyerek, ne hagyd, hogy ezt csinálja veled, határozottan állítsd le. Egyébként kisgyerekként sem kellett volna hagynod, szólnod kellett volna valakinek, akkor is, ha nem volt ezzel semmi rossz szándéka. Ilyet normális felnőtt ember nem csinál.
Persze, hogy nem hagyom, ő meg csak nevet és ilyeneket mond"ha ha...elkaptam ".
Mint egy kisgyerekkel.; D
És ilyenkor belegondolok ilyenkor, hogy már nem vagyok szűz...és azzal viccel, amit már a lányok cumiznak....fura érzés.
Ne gondoljatok rosszra.
a kisgyerekekkel szokták ezt o.O
én nem vok fiú de sztem kicsit furi
Ne haragudj, de nehéz nem rosszra gondolni. Ez nem normális dolog, hidd el, van öcsém, fiam több, unokaöcsém stb., ilyen típusú "bohóckodást", "hülyéskedést" sose láttam, nem is hallottam tágabb környezetemben sem. Még ha nem is csinált mást, ez akkor is perverz dolog.
Szerintem állítsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!