Mi a véleményetek erről a képről?
2015. máj. 13. 17:25
1/3 anonim válasza:
Mi lenne? Nem értem a pasi unott fejét a végén, ahogy visszafordul a "kismalacként" evő barátnőjéhez. Nyilván nem mindig úgy eszik ő sem, meg nem egy dagadt disznó, ő is tudna így nyalókát szopogatni.
Ha a pasim látványosan megnézne egy csajt mellettem és utána még pofákat vágva fordulna vissza hozzám, az zavarna, de amíg csak normálisan megnéz egy szép lányt, addig nem, én se vagyok vak.
Sztem ez egy szar kép, nem fejez ki semmit. :D
3/3 anonim válasza:
A srác egy barom. Azzal nincs semmi baj, ha megnéz egy szép nőt az utcán, hiszen hűséggel tartozik az ember nem vaksággal. De a szemrehányó nézés a barátnőre amiért az élvezettel eszik egy sütit szánalmas. Szerintem egy normális kapcsolat arról szól, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk és hányás közben fogjuk a másik haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!