Mit gondoltok erről a képről? Igaz?
Mint nő, én is igaznak tartom. Egyedül a műkörömmel nem értek egyet, sok pasit megkérdeztem, és a zöme idegenkedik tőle, jobban szeretik a természetesen ápolt körmöket.
Az ellenkező nemre is van egy mondás: "Elég ha egy fokkal szebb az ördögnél". :-)
Elgondolkodtató, hogy miért több a kritérium a nők felé, mint a férfiak felé. Persze van róla elméletem, de most csak az volt a kérdés, hogy igaz, vagy sem.
Most attól h 1 elvárást apró részekre bontasz attól még nem lesz több. Legyen ápolt, ennyi és benne van minden.
Ezek a dolgok is a sekélyes emberekre vonatkoznak, igen sok ilyen ember van akire ez igaz. DE nem minden férfi csak a külső és a szex alapján választ párt. Fontos a külső de a belső is nagyon.
AHOGY nem minden lány ilyen! Nem egy romantikus filmben vagyunk ne szórakozzál már velem! Sok csaj van akinek csak a külső számít és mehet is a szex, a belső meg nem számít.
Szóval ez a nagy általánosítás ez nagyon kiakasztó. Bár ha te is az ostobák táborát erősíted akkor nem szóltam semmit.
Ja, ez olyan hogy szét van bontva részletekre, de szimplán ápoltság kérdése, ez szerintem pont ugyanúgy elvárás lehet mindkét fél részéről.
Meg a lányos dolog is úgy kezdődik hogy "ha szeretlek"... csak ha valaki jól néz ki, igényes, azt hamarabb fogják szeretni is a lányok.
Én nem mondom h nem igaz, csak ne az legyen h a teljes körből kiragadunk egy körcikket és akkor azzal dobálózunk. Sztem ez a kép nem a társadalmi elvárásokat írja le hanem h a férfiak mekkora nyomorékok. De akkor valszeg én vagyok a hü**e.
(meg azt se felejtsd el h a csajok között nagyobb a rivalizálás a kinézet tekintetében, minthogy a férfiaknak akarnának tetszeni, vagy bárkinek... szóval akkor meg milyen férfi elvárások?)
Na, van benne igazság, de ha a te párod pont egy normálisabb ember lesz más értékrendekkel akkor full le fogod sazrni h milyen a világ és milyenek az emberek. :)
Mindenkinek a saját igényességére vall az, hogy milyen elvárásai vannak a másiktól.
Az utolsó sorról meg annyit, hogy a hűség alapfeltétel, nem plusz elvárás.
Maximum egy 14 éves lány gondolkozhat így, mint ahogyan azt a kép sugallja. Bár nem, egy 14 éves lány se gondolkozzon így....a fiatal életkor nem mentesíti fel az igénytelenséget és az ostobaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!