Mit gondoltok erről a képről? Igaz?
Hülyeség, mert sokkal jobb, ha gyantával szőrteleníti magát a nő...:D
Egyébként nagyon egyoldalú kiírás. A nőknek is pont ugyanolyan elvárásaik vannak, mint nekünk. Különben minden útfélen horogra akadnának.
Sőt, szerintem alapvetően ez a dolog sokszor inkább fordítva van.
Nem a férfi várja el a nőtől, hanem a nő várja el saját magától ezeket a dolgokat, meg ő akar eleinte kényszeresen megfelelni a "szerelmének". Utána meg mikor már kapcsolatban vannak, akkor jön a "ha szeretsz, fogadj el bárhogy" duma, és elkezdik leadni a szintet.
És ilyen szempontból sok nő csinálja ezt, hogy amíg hódítani akar, addig mindig tökéletesen néz ki, majd a kapcsolatban meg egész nap smink nélkül, melegítőben, kómás fejjel látja csak a pasi. Sőt, elkezdődik egyfajta kettősség, hogy ha bulizni megy, meg bárhova megy, akkor kicsípi magát, de a saját párja meg csak az "árny oldalát" látja.
De biztos megvan ugyanez férfi oldalról is, azokkal még nem volt dolgom :D
Baromság.
Műkörömmel hogy lehet mosogatni?
Pia, cigi szintén nem kizáró ok, ha mértékkel él vele.
Haj? Legyen ápolt és egészséges, többre nincs szükség.
Kövesse a legújabb divatot? Legyen inkább saját stílusa.
A tiszta, egészséges női bőr saját illatánál pedig kevés vonzóbb dolgot tudok férfiként elképzelni.
Nőként mondom, ez hatalmas baromság. Szerinted egy átlag férfi tudja, hogy mi az éppen aktuális, évszakonként változó divat? Vagy hogy a sminkelés hogy működik? Maximum azt veszik észre, ha valaki már narancssárga a sok barnító szirszartól, meg ragad a hat tonna kenceficétől. Mutass nekem olyan férfit, aki azt akarja, hogy mindenképp járj kozmetikushoz. Légyszi. Mert én eddig még egyel sem találkoztam, soha. A műkörmöt a legtöbben egyenesen utálják. Bocsá világ, dohányos emberrel én sem jönnék össze, de olyannal sem, aki felnőtt létére nem tudja a mértéket alkoholban.
Másrészt nekem senki ne mondja, hogy a nők bárkivel összejönnének, mert én is nő vagyok és ez nem így van. Csak nézz körül itt, az oldalon. Nem keres eleget, nem elég jó apa, túl sokat dolgozik, túl sokat van a barátaival, nem elég bújós, etc.
Ez megint csak egy nyafi a kislányoktól, aki erős, független, emancipált nőnek érzik magukat, akiket aaaannyira elnyomnak a csúnya férfiak. Cicuka, ha egy tipikus tahó a pasid, akkor vagy apád adott hozzá kecskéért és akkor értem a gondod, vagy te választottad, szóval neked kellene felnőni és ésszel élni.
Teljesen zavaros az egész gondolatmenet és rossz a megközelítés, olhan tényleg mintha egy 14 éves átvert lány írta volna. :D Egyedül az első a legfontosabb, hogy legyen jó alakja, amiért tehet is, ha akar, valamint az utolsó, hogy ne cigizzen, igyon.
Az, hogy ne verjük át a másikat, meg oda vissza alap dolognak kéne lenni.
Én tizennégy éves lány vagyok és mégis hülyeségnek tartom ezt az egészet. Előttem is írta valaki, hogy a bökkenő a "ha szeretlek"-nél van - aminek számos kritériuma lehet. Ma rengeteg a felszínes leányzó, akiknél a dolog ott kezdődik, hogy az illető legyen magas, sportos, gazdag, romantikus meg tudja a fene, még mi.
De alapból nem szeretek általánosítani. Nyilván vannak lányok, akik így gondolkodnak, illetve akik nem. Ugyanez igaz a fiúkra is.
Akkor haladjunk sorban:
Egy fiú elvárásai egy lánytól:
"Legyen jó az alakja."
Mit jelent a jó? Van olyan férfi akinek a vékony, van olyan, akinek a sportos, és van olyan akinek a kicsit husi lányok az ideáljai. Néha sportolj egy kicsit, és ne legyél kövér, és máris teljesítetted azt az elvárást, ami a legtöbb férfinek számít.
"Smink jól álljon rajta"
Baromság, lesz.rjuk, hogy milyen a sminked. Az arc számít nem a smink. A legjobb az, ha smink nélkül szép vagy. Annál is inkább, mert a smink egy illúzió semmi más.
"A körmök ápoltak legyenek."
Teljesen jogos. Ápolt köröm egyenlő ollóval vágott, nem rágott, és nem gombás. Ezt férfiként én is elvárom magammal szemben. A műkörmöket utálom, negatívum, ha a csajnak műkörme van, mert plázalibás. Ami még elvárás, hogyha fested, akkor ne legyen lekopva a lakk, mert az igénytelen hatást kelt. Egyébként lakk se kell, egy szép női kéz, szépen vágott körmökkel, lakk nélkül is szép.
"A haja mindig ápolt legyen és jól álljon."
Én sem megyek zsíros hajjal az utcára, szóval alap. És ennyi. A hajmosás olyan hatalmas elvárás lenne. A kócos lányok pedig aranyosak. :-) Amit még nem szeretek az a lenőtt, festett haj.
Borotválkozás:
Ez jogos érv.
Kozmetikus, szemöldökszedés bla, bla.
Lesz.rjuk hova jársz és hova nem. Ha szép az arcod, ez a kutyát nem érdekli.
"Jó illata legyen."
??? Ha az ember fürdik akkor jó illata van. A dezodor használata, pedig nem egy bonyolult dolog, ráadásul mi is használjuk-
"Szép ruhába öltözzön, kövesse a divatot."
Úgy baromság, ahogy van. Alkalomhoz illően kell öltözni. Ha kirándulni megyünk olyan farmer legyen rajta, amit nem sajnál, és olyan cipő, ami nem ázik be. Ha bálba, akkor kisestélyi a minimum, ha moziba, akkor egy normális farmer póló kombináció is jó, ha pedig be akar indítani, akkor vegyen fel libbenős szoknyát magassarkúval, mert azt imádom. Ó és a melegeket leszámítva, a férfiak elenyésző része követi a divatot.
"Ne cigizzen."
Alap elvárás a nemdohányzó férfiak többségénél, a dohányzókat viszont hidegen hagyja.
"Ne igyon."
Részemről ihat, én is iszom alkalmanként, de ismerje a mértéket!
Összességében ezek nem a férfiak elvárásai, amit itt felsoroltál, hanem nektek nőknek az elvárásai, egy másik nővel szemben. Minket ezek a dolgok hidegen hagynak. Az összkép legyen jó és a lány legyen számunkra szép.
Nők elvárásai:
Ez az évszázad hazugsága, mert milyen férfiakat szerettek ti?
Akkor haladjunk sorban. Az én általam megfigyelt elvárások.
-Legyen minimum 180 centi magas, mert aki csak 170, az számotokra nem férfi.
-Legyen kigyúrt bunkó, vagy metroszexuális páwa.
-Nézzen ki úgy mint egy 30 éves mozisztár a legjobb formájában, mert ha ez nincs meg szóba sem álltok vele.
-Legyen gazdag. Járjon márkás cuccokban még akkor is, ha a fele annyira drága cucc éppen olyan jól néz ki, és éppen olyan tartós.
-Legyen mindig, minden körülmények között férfias és alfahím.
-Legyen magas társadalmi státusza.
És még lehetne sorolni. A lényeg az, hogy testre és arcra legyen olyan, mint egy férfimodel, legyen sok pénze, befutott karrierje, és legyen a határozottság és a férfiasság élő szobra. Mert ha nem ilyen, akkor úgy beszéltek vele, mint egy kóbor, korcs kutyával. Azt pedig, hogy szeret e titeket az illető nagy ívben lesz.rjátok, a lényeg, hogy lehessen a társadalom és a barinők előtt villogni a férfival. Néha azt is megkérdőjelezem, hogy a mai fiatal nők többsége önmagán kívül képes e bármit szeretni, nagy eséllyel nem.
Először is, nem én soroltam fel, hanem találtam. :)
Akkor én is "kivesézném" az elvárásokat, amiket Te írtál.
-Legyen minimum 180 centi magas, mert aki csak 170, az számotokra nem férfi.
Ezt nem tagadom, szeretem, ha egy férfi magas, DE ez nem egyenlő azzal, hogy nem tartok aranyosnak, esetleg nem szeretek bele egy 170 centi magas férfiba. (nálam legyen magasabb - én csak ennyit kérek)
-Legyen kigyúrt bunkó, vagy metroszexuális páwa.
Mi? Na nem. Ne a plázacicákból merítsünk ihletet. A férfi legyen férfi. Pont.
Akár bunkó, akár nem, a kigyúrt állatokkal sem szimpatizálok különösebben.
-Nézzen ki úgy mint egy 30 éves mozisztár a legjobb formájában, mert ha ez nincs meg szóba sem álltok vele.
Évekkel ezelőtt volt egy srác, a nővérem baráti társaságába tartozott. Nagyon aranyos, jófej fiú volt, de nem épp a legszebb. Nekem akkor ez azonban nem tűnt föl, ő évekig tetszett. Most, így visszatekintve látom csak, hogy hm, tényleg vannak szépséghibái (mert a barátaim mindig az orrom alá dörgölték)...
Ha elsőre nézek meg egy férfit, tényleg jó, ha jól néz ki, de nem kell úgy kinéznie mint egy mozisztárnak. Akkor meg már különösen nem számít, ha megismerem, és jó tulajdonságai vannak.
-Legyen gazdag. Járjon márkás cuccokban még akkor is, ha a fele annyira drága cucc éppen olyan jól néz ki, és éppen olyan tartós.
Engem nem zavar, ha nem gazdag. Nem leszek álszent - igen, pluszpont, ha az, de kit érdekel, ha nem?
A ruhái ára pont nem érdekel. Abban jár, ami tetszik neki.
-Legyen mindig, minden körülmények között férfias és alfahím.
Erre már nem tudok kifejtést írni... Nekem nem alfahímre van szükségem.
-Legyen magas társadalmi státusza.
Minek?
Ugyan már.
Egyszóval, ha azt vesszük, ez ugyanúgy általánosítás. A plázacicák elvárásai az, amit te leírtál.
"A plázacicák elvárásai az, amit te leírtál."
Akkor nagyon úgy tűnik, hogy az egyetemista csajok több mint 90 százaléka plázacica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!