1/12 anonim válasza:
Szia, lányként mondom hogy nagyon szép vagy :) szép a szemed, a szemöldöködet viszont csináltasd meg egy kozmetikussal. Sok a filter a képen ezért az arcod nem igazán látszik, de nem tűnik bőrhibásnak :) maradj ilyen természetes!
2/12 anonim válasza:
Nem szokásom másokat sminkelésre buzdítani, de neked szerintem nagyon jót tenne egy minimális szín a szádon ha élőben is ennyire színtelen.
3/12 anonim válasza:
azt, hogy még mindig dugnálak :$
hintás képed volt? :o
6/12 anonim válasza:
Nagyon szép vagy szerintem, az arcod, a hajad, minden tetszik.
10/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem szép a szemed, és hajad. Nem vagyok a smink híve, mert fiatalon nem kell, de egy kis színt adhatnál magadra, és úgy szuper lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!