Milyen ember jut eszetekbe arról a névről, hogy Melinda? (Külsőleg, és személyiségben).
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 00:50
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert engem is Melindának hívnak. Én egy alacsony, vékony, barna hosszú hajú, és kicsit visszahúzódó lány vagyok.
2015. jún. 23. 15:01
12/15 anonim válasza:
Nekem a Bánk bánból a nő jut eszembe róla.
13/15 anonim válasza:
Nekem egy undok, tudálékos, minden lében kanál szomszédomat juttatja eszembe, aki minden háziállatomat módszeresen el akarta tenni láb alól, s lopkodta a kerti virágaimat. A másik Melinda, aki eszembe jut, egy szőke, beképzelt ápolónő volt, aki kisebb koromban, kórházban töltött időm alatt, mindenért cseszegetett - de jelentéktelen hülyeségekért.
Ettől függetlenül, nem a neved fogja meghatározni, hogy valakinek szimpatikus vagy-e vagy sem. Ha meg valaki keresztnév alapján elítél vagy nem hajlandó ismerkedni, az annyit is ért.
14/15 anonim válasza:
Kedvesség és gyengédség ugrik be legelsőként. :) Hogy megértő, kedves, és aranyos. Külsőleg egy csinos, de különleges arcú lányt képzelek el, tökéletes testalkattal. :)
15/15 anonim válasza:
Egy fiatal, csinos, vékony, tökéletes magasságú, hosszabb barna hajú, ovális arcú, kedves, jószívű, mindig segítőkész nő jut az eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!