Hogyan lehetne megszoknom és megszeretnem hogy a párom ennyire barátságos ember és ennyire szereti az embereket?
Megértem, mert én is ilyen vagyok.Engem idegesítenek a locsogós,bőbeszédű emberek.
Ő meg végighallgat mindenki, udvarias, már túlontúl is az idegenekkel...
Én is kijövök vele,bár nem járunk sehova, társaságba, hozzánk se nagyon járnak.Nekem elég, amit a m.helyemen töltök, ott emberekkel foglalkozom, na az elég is...
Én is megszoktam, hogy ő ilyen, már 27 éve együtt vagyunk..:)
Egyrészt tényleg nem árt, ha nyitsz egy kicsit, talán ez épp egy fejlődési lehetőség. Én is zárkózottabb voltam, sok bántás ért gyerek- és kamaszkoromban, egyszerűen féltem az emberektől és utáltam őket.
De mióta párommal járok az ő társaságába is, és látom, hogy kedvelnek, becsülnek, tisztelnek, azóta én is jól érzem magam köztük. De ez több év volt.
Másrészt meg beszélhetnél vele is, néha, ha fáradt vagyok és nincs kedvem hosszan maradni, egyszerűen előre szólok, hogy "oké, találkozzunk velük, üljünk be egy órára valahova, de kérlek, ma jöjjünk haza hamar, mondjuk 8 körül, mert fáradt vagyok". Szóból ért az ember, főleg ha férfi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!