Létezik ilyen két ember között, találkoztatok már hasonlóval?
Szóval, amikor két ember olyankor találkozik, amikor már mindkettejüknek családja van, mégis van köztük valami, ami olyan erős, amit akarattal, távolsággal, semmivel sem lehet eltépni. Aztán találkoznak 10-20 év múlva újra, amikor már valamiért mindketten szabadok, és akkor lesznek boldogok?
Találkoztatok ilyesmivel a környezetetekben, tapasztaltatok már ilyet?
(Ja, és amikor elkötelezettek voltak, nem csalták meg azt, akihez tartoztak, csak érzetek. Azzal meg nem lehet mit tenni...)
Én majdnem 20 év után találkoztam tini-kori szerelmemmel. Össze is jöttünk, hihetetlen boldogságot éreztem - egy rövid ideig.. Nagyon nem szép vége lett (nem csak a vége) , ma már átkozom a napot, amikor véletlenül összetalálkoztunk. Ha két perccel később megyek, ha másmerre, ha nem gyalog, hanem autóval, stb, stb, már hiába, visszacsinálni nem lehet, elcsesztem az életem.
3 éve tök egyedül élek és nem viselek el senkit magam körül. Szép jövő várható így..::(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!