Találkoztatok már hasonlóval? Utálhat a cica egy konkrét embert?
Szerintem a szagokra és a hangokra nagyon érzékenyek. Hozzánk egyszer váratlanul beállítottak "vendégek", valamilyen disznóvágásos "buli" után, kissé zajosan és szagosan és a macskám, amint betették a lábukat rohant hozzám fel és morogva nézegetett lefelé. Addig soha nem hallottam még morogni, meg olyan kis felzaklatott arcot is vágott hozzá. Végül ő lenyugodott és elszundított mellettem, de ha le kellett volna mennie, akkor biztos nem tette volna nyugodt állapotban. Miután elmentek levittem ölbe és megmutattam neki a helyiségeket, hogy most már megint szabad a terep. Ugyanúgy szaglászott és óvatosan körbejárt mindent, mint a tiéd, de ő nem rettegett és hamar visszaállt a lelki béke. Szóval igen, csinálnak ilyesmiket. Aztán volt mikor ugyanezek az emberkék "normálisan" (csendesen, nem buli után) jöttek és akkor meg óvatosan közelített is feléjük és kedvesen érdeklődött.
A néninek szerintem erős néni szaga lehet és lehet, hogy hangos és erőteljes mozdulatai is vannak, ezeket az állatok nem igazán kedvelik.
Természetesen lehet!
Nekünk is van otthon macskánk és csak egy embert szeret nagyon a többieket nem szereti. Ilyen van de sok játékkal kiküszöbölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!