Ha a macskát kis korától rendszeresen megfürdetem akkor megszokja a vizet és később szeretni fogja?
Én úgy tudom, hogy magától a víztől nem fél, mert hány olyan képet látni, hogy egy macska úszik a vízen, és ha belekényszerül, akkor is úszik/bele megy a vízbe. A vizet pedig kimondottan szerető cicákról (ritkák, de van ilyen) ne is beszéljünk.
Megszeretni nem fogja a vizet, maximum megszokja, és megtanulja, hogy hogy kell fürdetés közben viselkedni. Többre semmiképpen ne számíts.
Csak magad miatt, azért mert olyan cuki lenne megfürdetni, ne akard. A macskáknak alapból semmi szükségük fürdésre.
Vannak egyébként olyan macskák, akik szeretnek pancsolni, főleg a testmeleg vízben. Nem a forróban. Macerás, főleg hosszabb szőrűeknél, mert könnyen megfázhat. De amelyik magától nem szereti, az nem fogja megkedvelni soha. Ha kényszeríted, csak szenvedést okozol neki.
Ha te rakod vízbe azt utálni fogja, ha magától megy bele imádni fogja!!
(Tapasztalat) De azért próbálkozz!! Végülis a cica cuki, a cica aranyos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!