Vajon létezik, hogy nem vagyok szerethető ember?
Figyelt kérdés
Idegen emberek azt mondják rám, hogy kedves, jószívű ember vagyok, de anyám szerint gonosz, és nem szerethető ember vagyok.2017. dec. 9. 10:38
1/11 anonim válasza:
Próbáld te magad eldönteni és javítani a hibáidon ha vannak. Anyád nem tudja szeretni önmagát és valószínű téged sem. Ettől még mások szerethetnek. Senkit sem szeret mindenki és a legrosszabb embert is van aki szereti. Lásd Hitlert Éva Braun. Nem kéne azzal foglalkoznod amit anyád mond, az róla szól nem rólad. Ha elhiszed ki fog hatni az egész életedre és megnehezíti az emberi kapcsolataidat. Ha valaki nem szereti az almát attól az alma egy rossz gyümölcs? Nem, csak más az ízlése annak aki nem szereti, róla szól a.vélemény nem az almáról. Megmondhatod anyádnak, hogy szomorú hogy nem tud téged szeretni az még szomorúbb, hogy rendesen viselkedni sem tud és az orrod alá dörgöli és ezzel mérgezi a lelked. Ennyi. Ne vedd fel.
2/11 anonim válasza:
Az idegenekre hallgass, az anyuddal van a probléma.
3/11 anonim válasza:
Miērt mondja az anyukád,hogy gonosz vagy? Mit követtél el amiért így viselkedik veled? Gondolom lehet oka amiért sùlyos szavakat használ?!
4/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne igaza az anyjának? Mi van akkor, ha az idegenekkel szemben kedves, aranyos, otthon meg egy nagyszájú bunkó?
5/11 Unikornispata válasza:
Négyes!Mert ha valakinek nagyszájú a gyereke,akkor már nem is lehet szeretni???
6/11 anonim válasza:
Másképp kérdezem akkor: láttunk már anyagyilkost, aki a kívülállók szerint rendes, aranyos volt. Láttunk már olyat, hogy otthon terrorba tartotta a saját anyját, a kívülállók szerint meg rendes, aranyos volt. Miért kéne itt és most egy idegen embernek azt mondani, hogy jajj hát biztos hülye az anyád és az idegeneknek van igaza...?
7/11 anonim válasza:
Sok ember személyiségének egészen más oldalát mutatja idegenek illetve saját hozzátartói jelenlétében.
8/11 Unikornispata válasza:
Így már értem,köszönöm.Ment a zöld :)
9/11 anonim válasza:
Enegm is érdekelne MIRE FEL mondta ezt. Vagy ott olvasgattál békésen a kanapén és egyszercsak neked támadott ezzel? :D
10/11 anonim válasza:
Két gyermek édesanyaként mondom neked , hogyha nem adtál rá okot és mégis azt mondja hogy gonosz vagy akkor anyukáddal van a hiba . Próbálj meg vele beszélni hogy miért mond ilyeneket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!