Az apám nem szól hozzám. Érdemes vele foglalkoznom, vagy hagyjam a fenébe?
Két hete összevesztünk, aminek az lett a vége, hogy ránagott, tépte a hajamat, felpofozott, én pedig azt mondtam neki, hogy hagyjon már végre békén. Erre az volt a válasza, hogy elkényeztetett kis pcsa vagyok, és bánja, hogy megszülettem. Azóta egy szót se szól hozzám, vissza sem köszön, mások előtt se. Én próbáltam vele kibékülni, de le se sz@rta.
Az előbb kérdeztem tőle valamit, de nem válaszolt. Már azon vagyok, hogy bármilyen szarul esik is, én sem foglalkozok vele, mert aki annyira nem méltat, hogy meghallgassa a bocsánatkérésemet, arra nem vesztegetem az időt, ha szeretem, ha nem. Vagy mit tehetnék, hogy újra beszéljen velem?
Kedves Kérdező
A pofozás elképzelhető, hogy jogos volt részéről. De az a minimum, hogy egy ilyen után rövid időn bellül bocsánatot kér tőled és nyit feléd, hogy megbeszéljétek a dolgot. Hisz ő jóval idősebb nálad. Mindezek ellenére te kezdeményezel nála te kérsz bocsánatot és ő baszik kibékülni veled. Szerintem készülj fel a költözésre és arra, hogy SOHA sem lesz egy mintaapukád, akit tisztelned kéne. Elképzelhető, ha majd elköltözöl , majd nyit feléd és jóra fordul a viszonyotok... Én nem hagynám ezt. Én Élete végéig próbálkoztam édesapámnál eredméynteelnül... óriási hiba volt... észre kellett volna rég vennem, hogy nem kiváncsi rám, bármi is történjen. Amíg nála laksz részese vagy az Életének, ha tönkreteszi az életét tönkreteszi a tiédet is... ne hagyd... Költözz el és ha ilyen marad minimalizáld vele a kapcsolatot.
én megvertem apámat ilyen idősen amikor kezet emelt rám
szerintem ha újra ilyen történik akkor valamivel üsd le, persze ha erős vagy akkor puszta kézzel is mehet
Ne haragudj, de ha engem csak egyszer is felpofozna az apám nem is akarnék kibékülni vele!
Gondolom ha lepcsázott lány vagy. Normális férfiak nem ütnek nőket, akkor se ha a lányuk. Az ilyen ember nem érdemel tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!