Az apám nem szól hozzám. Érdemes vele foglalkoznom, vagy hagyjam a fenébe?
Két hete összevesztünk, aminek az lett a vége, hogy ránagott, tépte a hajamat, felpofozott, én pedig azt mondtam neki, hogy hagyjon már végre békén. Erre az volt a válasza, hogy elkényeztetett kis pcsa vagyok, és bánja, hogy megszülettem. Azóta egy szót se szól hozzám, vissza sem köszön, mások előtt se. Én próbáltam vele kibékülni, de le se sz@rta.
Az előbb kérdeztem tőle valamit, de nem válaszolt. Már azon vagyok, hogy bármilyen szarul esik is, én sem foglalkozok vele, mert aki annyira nem méltat, hogy meghallgassa a bocsánatkérésemet, arra nem vesztegetem az időt, ha szeretem, ha nem. Vagy mit tehetnék, hogy újra beszéljen velem?
Hát jól kihoztad a sodrából az öregedet!
Szerintem még egy darabig hagyd, majd megenyhül, és persze viselkedj úgy, hogy ne legyenek ilyen helyzetek.
Hagy a fenébe! Énhozzám sosem szólt az "apám". Igaz, én se hozzá. :D
Viccet félretéve, írj neki egy e-mailt vagy egy sms-t vagy egy levelet. Ha szóban nem megy a békülés, próbáld meg írásban! Ha felnevelt, csak nem fog tán örökre haragudni Rád.
Nem tudjuk hogy min vesztetek össze, mi volt az a cselekedet, ami ennyire kiakasztotta. Az biztos, hogy a verés, és az agresszió rossz módszer a probléma kezelésére, és a kommunikáció, érvek elfogyását jelzi. Apád rosszul reagált, de miből pattant ki a vita?
Érdekes, hogy egyből téged oktatnak ki itt egyesek, ugyanannyira lehet az apja hibája, mint a lányé. De az is lehet hogy mindketten ludasak.
28/F
5-ös vagyok, akkor tárgytalan, az első amit írtam. Ne foglalkozz vele, az zavarja, hogy nem követed a parancsait, hogy van saját véleményed, akaratod. Hagyd rá, én ezt tenném.
28/F
17 éves lány vagyok, és nem, nem vagyok olyan helyzetben, hogy máshova költözzek.
És tudom, hogy vannak hibái apámnak, de ettől függetlenül szeretem, ezért nehéz lenne vele megszakítani vele a kapcsolatot (azt most hagyjuk, hogy együtt élünk, bebizonyította, hogy lehet kommunikáció nélkül is).
Azért ez így kevés infó.
Miért ment neked?(Bár az agresszió semmilyen esetben nem elfogadható).
Nagyon kevés olyan dolog van,amit az ember elkövethet,amire ez elfogadható,jogos reakció lenne.
Így viszont szerintem nem neked kellene közeledni,ha már ő ütlegelt téged.
Ha 2 hete nem szól hozzád,akkor vagy nagyon rossz dolgot csináltál,vagy valami nincs vele rendben,mert 2 hétig nem szólni a másikhoz valami apróság miatt az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!