Miért anyámnak áll feljebb mikor ő pakolt óvszert a táskámba?
Mikor a barátomnál voltam és kivettem egy pólót a táskából bele volt tűrve egy és kiesett. Hát mondhatom, hogy a pofám szakadt le. Még akkor felhívtam anyám és elmagyaráztam neki, hogy ne magából induljon ki meg, hogy fogalma sincs milyen kellemetlen helyzetbe hozott, hogy a barátom tudja, hogy nem állok még készen rá, erre kiesik egy a táskából. A végén veszekedtem, illetve azt mondtam akkor azt fogom hazudni, hogy már rég lefeküdtünk és minden találkozásnál le is fekszünk. Mondtam, hogy már nem két éves vagyok, hogy a táskámban kutasson, pakoljon.
Csak hajtogatta, hogy milyen kis önálló hölgy vagyok. Egyik szava gúnyosabb volt mint a másik és 2 napja nem szól hozzám csak alig 2 szót. Most komolyan nekem kéne tenni valamit? Még életemben nem hallottam, hogy valakinek az anyja ilyet tegyen, komolyan hogy is jut eszébe, basszus. Nekem kéne bocsánatot kérni mert kiabáltam vele, vagy mi? Az ő része hol van ebben?
17/l
Kalap úr jól mondja a kivitelezés gáz...
/18 éves fiam van, hallelujjja!!/
Én meg szoktam kérdezni mit hozzak a boltból: sütit, kávét, kotont,melyik kell? Eddig még röhögött rajta..
Na majd ha ennyi idős lesz a lányod megtudod milyen ez :))
Ennél nagyobb gáz egy nem kívánt terhesség..
Ne légy vele szigorú most megbántottad azért nem szól hozzád. Ha tudnátok nekünk mennyire fájnak ezek a viták még akkor is ha nekünk igazunk van, hiszen a szemünk fényei vagytok!! Iszonyat nehéz egy anyának a saját gyerekéről leválni nem csak a kamaszkor nehéz..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!