Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért anyámnak áll feljebb...

Miért anyámnak áll feljebb mikor ő pakolt óvszert a táskámba?

Figyelt kérdés

Mikor a barátomnál voltam és kivettem egy pólót a táskából bele volt tűrve egy és kiesett. Hát mondhatom, hogy a pofám szakadt le. Még akkor felhívtam anyám és elmagyaráztam neki, hogy ne magából induljon ki meg, hogy fogalma sincs milyen kellemetlen helyzetbe hozott, hogy a barátom tudja, hogy nem állok még készen rá, erre kiesik egy a táskából. A végén veszekedtem, illetve azt mondtam akkor azt fogom hazudni, hogy már rég lefeküdtünk és minden találkozásnál le is fekszünk. Mondtam, hogy már nem két éves vagyok, hogy a táskámban kutasson, pakoljon.

Csak hajtogatta, hogy milyen kis önálló hölgy vagyok. Egyik szava gúnyosabb volt mint a másik és 2 napja nem szól hozzám csak alig 2 szót. Most komolyan nekem kéne tenni valamit? Még életemben nem hallottam, hogy valakinek az anyja ilyet tegyen, komolyan hogy is jut eszébe, basszus. Nekem kéne bocsánatot kérni mert kiabáltam vele, vagy mi? Az ő része hol van ebben?

17/l

2017. nov. 23. 23:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%

"Mikor a barátomnál voltam és kivettem egy pólót a táskából bele volt tűrve egy és kiesett"

Mert amúgy mindig egy teljes ruhatárat viszel mindig magaddal a táskádban.

Az ottalvós pólód pedig inkább hálóing volt.

2017. nov. 24. 07:00
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem sem így kellett volna csinálnia, odaadhatta volna neked a gumit ha szükségét látja. Mondd meg a barátodnak, hogy anyád tette a táskádba, mert így akarta elmagyarézni a védekezés fontosságát.
2017. nov. 24. 07:26
 13/21 Salx Narval ***** válasza:
67%
Hát én a kislány mellett állok. Ha óvni akarom a gyerekemet akkor beszélek vele, a kezébe adom az óvszert és nem a tudta nélkül dugdosom a táskájába. Túlreagálta egy kicsit?, lehet de attól még neki van igaza. Kedves kérdező ha barátod van és nála is alszol hordjál magaddal óvszert, ha készen állsz, ha nem, ebben viszont igazuk van a többieknek.
2017. nov. 24. 07:29
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Négy félig-meddig felnött gyerek anyja vagyok, és a kérdezönek adok igazat.

1. A gyerekkel nem akkor kell a védekezést elöhozni, amikor aktuális, hanem már jóval korábban.

2. Ha nem akarom, hogy a gyerek adott esetben védekezési lehetöség nüelkeül legyen, akkor oddaadom neki az óvszert a kezébe és tegye ö oda, ahol neki megfelel.

3. Eleve ha a gyerek enk tud róla, hogy ott van a táskában, akkor hogy jutna eszébe használni?

4. Emellett sokkal kínosabb helyzetbe is kerülhetet volna a lány, ha pl nyilvános helyen, idegenek elött esik ki a csomag!

Értelmes anya nem így viselkedik, nem becsempészi az óvszert a gyerek táskájába, hanem kézbe adja, mert képes elöre gondolkodni, a kérdezö anyjával ellentétben.

Akik szerint meg minden lány. aki csókolózik a btárja´val, le is fekszik vele, az igencsak primitív lény.

2017. nov. 24. 07:36
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Anya vagyok, leégne a bőr a képemről, ha a gyerekem cuccában turkálnék.

Ráadásul 17 vagy. Szerintem az a normális, ha megkér, hogy egyet mindig tarts magadnál, akár másnak is kellhet, de te választod meg a helyét. Akár pénztárca belső zsebe.

Amúgy megy legyen egy dobozzal a fürdőben, hogy akármikor tudd pótolni azt az egy darabot.

Ha anyukád gúnyolódik rajtad, akkor a kapcsolatotok korábban is rossz volt. Anyukád nem normális, mondjuk nem tudom én hogy fogom viselni a tiniéveket, lehet mindenki megbuggyan a végére, amennyi kérdést feltesznek itt.

Az meg tök oké, hogy neked ciki a dolog.

2017. nov. 24. 07:52
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Anyád gáz... Nem hogy örülne, hogy normális lánya van
2017. nov. 24. 09:04
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

Igen, neked kéne bocsánatot kérni, mert kiabáltál vele.

Anyukád jófej volt. Lehet barátod, nála aludhatsz, a szex ellen sem ágál. Csak annyit szeretne, hogy védekezzetek. Az más kérdés, hogy te még nem szexelsz.

2017. nov. 24. 09:12
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy kell bocsánatot kérned. Max anyádnak, hogy belekontárkodott a dolgaidba, amikor senki sem kérte,
2017. nov. 24. 09:45
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
Látom itt páran nem vágják hogy a lány eddig nemet mondott a srácnak, erre kiesik egy gumi a cuccai közül...Jó értem én hogy anyu csak "óvni akarja a serdülő lányát", az addig okés. DE ITT KONKRÉTAN A SZITU A GÁZ! A helyzet amibe a srác előtt került! Mit gondolhat a csávó? Velem nem qr de mással igen? Vagy "F@$za! Kőzel a cél!" Egyszóval az irány jó de a kivitelezés botrányos.
2017. nov. 24. 11:16
 20/21 A kérdező kommentje:

De már nem ez az első alkalom, hogy együtt alszunk, és első alkalommal láttam volna benne a jószándékot annak ellenére is, hogy a táskámban túrkál miatta. Így csak szimplán sértő volt az egész, a gúnyos megjegyzéseivel együtt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire egybecsengően mondják majd rám, hogy szemtelen vagyok meg egy szar alak mert 17 évesen barátom van akivel együtt alszok.

Másrészről meg igen, amit a #20-as említett nagyon sokban közrejátszott abban, amiért veszekedtem meg "túlreagáltam"

2017. nov. 24. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!