Nekem van igazam vagy anyámnak?
Anyám ma problémázott,hogy nem segítek neki (az a munkája,hogy panel tömbök házmestere,takarít sokat,ellenőriz..stb),miközben múlt héten elmondta,hogy nem kell semmiben sem segíteni,takarítani csak a kulcsokat tudjam,hogy hova valóak,melyiknél kell kinyitni a panelok különböző részein (ahol a fűtést kell beállítani,raktár..stb)Aztán,amikor ezt mondtam akkor mondta,hogy nem úgy értette meg hasonlók.Próbálta cáfolni valamivel.Aztán mondtam,hogy ez nem igaz,hogy sosem kérdezem meg,hogy segítsek-e és ezután felsoroltam azokat az eseteket,amikor felajánlottam a segítségem,de ő visszautasította.Mondta,hogy magamtól kéne felajánlanom,megkérdezni ,de már nem nagyon tudom követni,mert variál és szerintem ķönnyebb lenne,ha szólna,megkérne,hogy ezt meg azt segítsünk.A másik problémája az volt,hogy idegbeteg vagyok,meg bunkó hangnembe beszélek vele,aminél az utóbbi igaz,viszont nem én kezdem.Én csak akkor beszelek vele ilyen hangnembe ha ő is velem és ha mondom neki,hogy én csak úgy beszélek veled ahogy te velem akkor cáfolja tovább hogy nem mert én vagyok a bunkó.Húgomhoz bekiabalt a szobába amikor épp ez a vita zajlott,hogy "Ez rád is vonatkozik pufi".Ez nagyon megmaradt benmem.Fogalma sincs mennyire megmarad az emberbe az ilyen.Régen evészavarom volt szóval át tudom érezni és úgy megsajnáltam,mert amikor bementem a szobába láttam,hogy már üveges a szeme (mintha sírt volna).
Aztán felhívott kb. 3-4 embert,hogy kibeszéljen engem és a hugomat.Aki nem értett egyet a véleményével,minket védett azokat csak simán kinyomta.A nővéremet is felhívta és úgy szokott lenni,hogyha rám meg a hugomra mérges akkor a nővéremmel beszél ki minket,ha pedig a nővéremre akkor velünk próbálna,ha én vevő lennék az undorító kijelentéseire a saját lányával kapcsolatban.Őszinteségre
Tanít minket úgy,hogy kibeszél másokat és hazudik.Régen még kicsiként a kutyámról azt hazudta,hogy elszökött,de valójában elaltatták.Ez csak egy kisebb hazugság volt és lehet nem tűnik nagy dolognak,de imádtam azt a kutyát és rengeteget sírtam miatta és abban h miért nincs velem abban nem kellene hazudni akkor is,ha fáj az igazság. A jelenlegi párját isteníti,mert papucskodik.Eddigi kapcsolataiban úgy vettem észre,hogy apán kívül csak pénzes zsáknak,saját szükségletek kielégítésére használja őket.Szerintetek igazságos amit tesz és tényleg én fogom fel rosszul vagy nekem van igazam az imént leírt vélemények alapján róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!