Most anyámnak vagy nekem van igazam?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategória e, de anyámmal összevesztünk. Meg akarja nekem magyarázni, hogy egy gép nem fogyaszthat úgy több mint 115kw/h-t a számítógép, ha 300w-os tápegység van benne, és hétköznap megy 16 órát kb, mert be kell lennie kapcsolva éjjel is mert arra alszik el, hogy megy a film, meg munka után játszik. Hétvégén kb 24 órát megy. Mert éjjel film, nappal játék. Én kiszámoltam a teljes fogyasztást. Több mint 115000w-ra jött ki 30 napos intervallumon. Reális az az eredmény? 3x számoltam át.2017. okt. 14. 10:32
1/4 Dongaben válasza:
Valószínűleg édesanyádnak... Ha nagyon érdekel, vannak olyan oldalak a NET-en, ahová beírod a gépben lévő hardverek, és kiszámolja a fogyasztást. A táp egy dolog... A fogyasztás attól függ, mit "táplál".
3/4 anonim válasza:
Még a mértékegységet sem találtad el, hogy lenne már reális? Egy számítógépnek soha nem egyenletes a fogyasztása, így pontosan kiszámolni is közel lehetetlen. Ha annyira méricskélni akarod, vegyél egy fogyasztásmérőt és kösd rá, az majd pontosan megmondja.
4/4 anonim válasza:
Általában normál használat mellett (nem játék)30-50W-ot fogyaszt.Online böngészős játék sem igazán emeli meg sokkal jobban.
A mai játékok azok már igen de 300W-os táppal nem lehet valami combos gép tehát ez kizárva.A legnagyobb problémát anyád jelenti ha igaz hogy ennyit gépezik. Mikor mos főz takarít esetleg a gyerekeivel van vagy ha van akkor a férjével.Ideális nő lehet gratulálok.Szerintem a fogyasztás a legkisebb gond nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!