Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most anyámnak vagy nekem van...

Most anyámnak vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategória e, de anyámmal összevesztünk. Meg akarja nekem magyarázni, hogy egy gép nem fogyaszthat úgy több mint 115kw/h-t a számítógép, ha 300w-os tápegység van benne, és hétköznap megy 16 órát kb, mert be kell lennie kapcsolva éjjel is mert arra alszik el, hogy megy a film, meg munka után játszik. Hétvégén kb 24 órát megy. Mert éjjel film, nappal játék. Én kiszámoltam a teljes fogyasztást. Több mint 115000w-ra jött ki 30 napos intervallumon. Reális az az eredmény? 3x számoltam át.
2017. okt. 14. 10:32
 1/4 Dongaben ***** válasza:
Valószínűleg édesanyádnak... Ha nagyon érdekel, vannak olyan oldalak a NET-en, ahová beírod a gépben lévő hardverek, és kiszámolja a fogyasztást. A táp egy dolog... A fogyasztás attól függ, mit "táplál".
2017. okt. 14. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
115.000 xDDDDDDDDDDD
2017. okt. 14. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Még a mértékegységet sem találtad el, hogy lenne már reális? Egy számítógépnek soha nem egyenletes a fogyasztása, így pontosan kiszámolni is közel lehetetlen. Ha annyira méricskélni akarod, vegyél egy fogyasztásmérőt és kösd rá, az majd pontosan megmondja.
2017. okt. 14. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Általában normál használat mellett (nem játék)30-50W-ot fogyaszt.Online böngészős játék sem igazán emeli meg sokkal jobban.

A mai játékok azok már igen de 300W-os táppal nem lehet valami combos gép tehát ez kizárva.A legnagyobb problémát anyád jelenti ha igaz hogy ennyit gépezik. Mikor mos főz takarít esetleg a gyerekeivel van vagy ha van akkor a férjével.Ideális nő lehet gratulálok.Szerintem a fogyasztás a legkisebb gond nálatok.

2017. okt. 14. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!